Borsa yeni zirve yapmýþ..
Dolar, döviz euro yeni yapmýþ..
Dolar anlýk 23,65 lira yazyýyla yazyým bi de 23 lira 65 kuruþ
enflasyon yine 2 sennedir olduðu gibi yüksek ve zirvelerinde..
asgari ücret zirve yapmýþ , yapmaya da devam edecek
2 hafta sonra, asgari ücretin 11 bin ile 12 bin TL arasý olmasýný, yýlýn baþýnda ise 15 bin lira olmasýný bekliyorum asgari ücretin.
2021 yýlýnda asgari ücret 2800 liraydý. 5,35 kat artmýþ olacak.
2 ay sonra 2021 yýlýna göre , asgari ücret 12 bin bölü 2800 liradan= 4,28 kat artmýþ olacak. 6 ay sonra yýlýn baþýnda ise , asgari ücret 2021 yýlýna göre, 15 bin bölü 2800 liradan= 5,35 kat
Ulan THYO hissesi , bist en aðýr hareket eden hisselerinden biriydi... 2021 yýlýnda 11 liradý , þu an 182 lira olmuþ , 16 kat yükselmiþ 2 senede ve hala yükselmeye de devam ediyor.
Ev fiyatlarý, araba fiyatlarý kiralar, faturalar , elektronik eþyalar, gýda fiyatlarý et kýyma fiyatlarý vs 2021 yýnýnda beri en az 5 kat yükselmiþ..
Kýymanýn kilosu 400 lira oldu. 2021 yýlýna 50-60 liraydý. 6 ay sonra yýl baþýna kadar ise , kýymanýn kilosunun 500 lira olmasýný bekliyorum.
Ve siz hala ÇARPMAYA HIRSIZLIÐA DOYAMADINIZ...
KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI ÇALMAYA DOYMADINIZ MI SENELERDÝR ..
ilk hedefim vade olarak artýk mecburen 2025 yýlýnýn ilk aylarýna kadar beklemek, o zamana kadar zaten dolar 30 lirayý aþmýþ olur, dolar bazlý ciro biraz artsa bile , ciroyu 30 çarparým brüt kar marjý zaten yüzde 85 . Gerisini hesaplamaya gerek yok. Ha 2025 yýlýnda da HIRSIZLIÐINIZA devam ederseniz, 2 sene daha beklerim 2027 yýlýna kadar o zamada kadar da dolar 50 lira olur belki , dolar bazlý ciroyuda 50 ye çarparým tl bazlý ciroyu bulmak için , sonra brüt kar marjýndan brüt karý bulurum falan filan..
Ben batmayý bile göze aldým ulan HIRSIZLAR , ne olursa olsun alacaðýmý almadan çýkmayacaðým bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi. Ya batacaðým ya da alacaðýmý alacaðým , ortasý yok.
HIRSIZLAR
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri