Konu hakkýnda düþüncelerimi yazmýþtým. Tekrardan toparlamak ve yazýlanlar üzerinden geçmek gerekirse;
Þirketin attýðý Kap haberinde yer alan '' Þirket Yönetim Kurulu, yukarýda belirtilen tarihte toplanarak, Þirketimizin büyümesini hýzlandýrmaya ve küresel pazarlarda rekabet gücünü artýrmaya yönelik olarak Ar-Ge ve ürün geliþtirme yatýrýmlarý, küresel kanal yapýmýzý güçlendirecek yatýrýmlarý ve Þirket'in artan iþletme sermayesi ihtiyaçlarý için fon gereksinimini deðerlendirerek, katýlanlarýn oybirliði ile aþaðýdaki kararlarý almýþtýr. '' þeklinde açýklama yapýlmasý ve Jen Waltz 'in yönetici olarak atanmasý gibi güzel iþler oluyor.
https://www.linkedin.com/in/jenwaltz/
Jen Waltz 'in gelmesi dünya basýnýnda yer buldu.
https://www.prweb.com/releases/2023/...eb19433918.htm
Þimdi gelelim ana noktaya. GÜVEN meselesi. Biz yatýrýmcýlar olarak L... ye güvenimizi kaybettik bence. Yaptýðý herþey KY açýsýndan olumsuz döndü. Alttan al yüksekten sat olan traderlar hep hep çok kazandý biz þirkete inananlar hep kaybetti.
Bu noktada bedelsiz okey hadi diyelimde ''Neden bedelli? '' sorusu geliyor akýllara. Bencede þirketin büyük bir yatýrýma ihtiyaý var. Bu pazarlamayla bilançolara giren meblaðlarla olacak iþ deðil. Biz 100 milyon karlar konusurken halen salak saçma büyüme hikayeleri ile kandýrýlmak istemiyoruz artýk.
Aklýmýz yapýlan dümenlerede yetmediðinden hep kaybediyoruz.
Konuyada giremedim. Kurumsal almýþ 40 den diyelim 1 TL rüchan ile maliyeti çok çok düþer (valla hesaplamakta istemedim þimdi.)
Keza benimde; ben s..e s..e katýlmalýyým maliyeti düþürmek açýsýndan ama mantýklý mý olumlu mu onu bilemiyoruz? Korkuyoruz çünkü güvenimiz yok.
1 Tl rüchan bedava gibi bir þey Kront için. Þirket kasasýna girecek miktarda çok yüksek doðru kullanýldýðýnda Milyar dolarlýk þirket olur. Ýþte bu amq para doðru kullanýlacak mý tüm sýkýntý bu?
Ben gireceðim bendeki lot ile alým gücümü çok etkilemez ha 100 bin kaybetmiþim ha 110 bin kaybetmiþim farketmez ama maliyetimizi düþürür.
Bir hektaþ olmaz belki ama bir Hek olsa bize yeter...
Soru þu girmiþ olan þemsiyeyi açmalý mý yoksa açmamalý mý? G...tüne güvenen bedelliye girecek...
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri