2 ay önce , seçimlerin ikinci turu öncesi dolar ve borsa ile ilgili yazdýklarým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6426017
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
2 ay önce , seçimlerin ikinci turu öncesi dolar ve borsa ile ilgili yazdýklarým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...17#post6426017
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Hayýr, taban oldu. Hatta tabaný deldi.
Çünkü Dolar bugün yüzde 2 yükseldi .
kront hýrsýz hissesi ise dolar bazlý býrak taban olmayý tabaný deldi. Dolar bazlý düþüþ eksi 11 .
Herhangi bir mala , hizmete , varlýða vs tele bazlý kim kaldý ki ülkede bakan veya tele bazlý hesaplayan ? .
Twitterda #kront etiketiyle çaðrý yapýp bütün kront maðdurlarýný bi araya getirip organize olup bütün kront yatýrýmcýlara çaðrý yapýp toplanýp , SPK binasýna gitme ve Borsa istanbul binasýna gidip sizin , medyada ve internet sitelerinde habernizi yaptýrmak gerek .. ki 5 milyon yatýrýmcý ve Tüm Türkiye görsün sizlerin ne adi HIRSIZ olduðunuzu
Benim beklediðimden de daha hýzlý artan döviz, akaryakýt baþta olmak üzere Yapýlan ek vergi zamlar sebebiyle daha önce yýl baþýnda 15 bin tl beklediðim asgari ücretin , 17 bin tl ye yükselmesini bekliyorum.
Þu an asgari ücret 11.400 lira.
11.400 lira çarpý Temuuz-Aralýk arasý yüzde 50 enflasyon = 17.100 tele ( tele yi bilerek "tele" olarak yazýyorum. istesem " tl" olarak yazarým ama istemiyorum öyle yazmak)
2021 yýlýnda asgari ücret 2800 liraydý.
2021-2024 yýlý baþý asgari ücret farký 17 bin bölü 2800 lira = 6 kat.
Bist endeksinin 2024 yýlý ortasýna kadar en az 12 bin puan olmasýnýn bekliyorum.
2021 yýlýnda bist endeksi 1300 tü.
12 bin bölü 1300 = 9,23 kat. Yani endeks 2024 yýlý ortasýna kadar 9-10 kat artmýþ olacak.
Þu an itibariyle, 2021 yýlýna göre artýþ miktarý 4,8 kat.
6300 bölü 1300 = 4,84 kat
Son düzenleme : lionnes1; 19-07-2023 saat: 00:20.
Yýllýk 5 milyon pazarlamaya ve 960 bin tl argeye para harcayan FORTE denen hisse, F/K ;70 ve F/S; 13 ile fiyatlanýyor.
https://www.google.com/search?q=fort...t=gws-wiz-serp
Bist 100 endeksi 5 kat ralli yaparken aklýn nerdeydi HIRSIZ KRONT hissesi de þimdi güm aþaðýya düþüyorsun yine ?
3günde yüzde 20 düþürdüler adiler hisseyi , bist100 ise 3 günde sadece yüzde 4 düþtü.
kront hissesi gibi baþka HIRSIZ çetesi yok borsada.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 19-07-2023 saat: 11:33.
35 milyon dolara þirket satýyorlar HIRSIZLAR F/K:20 ve F/S 5 olarak satýyorlar HIRSIZLAR .., brüt kar marjý yüzde 85 olan , her yýl arge ve satýþ pazarlamaya 100 milyontl harcayan , bu sene muhtemelen 150 milyon tl olcak ek olarak bedelliden de 70 milyon tl harcanacak yani toplamda 220 milyon tl olacak,arge ve pazarlamaya harcanacak para bu sene .
HIRSIZLAR
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
yýllýk pazarlamaya 350 bin lira ve 9 milyon tl argeye para harcayan Smart yaýzýlým denen hissenin piyasa deðeri 400 milyon tl , F/k :40 F/S :5,74
Ýletiþim Baþkanlýðý tarafýndan yapýlan açýklamada, iki ülke arasýnda enerji, ulaþtýrma, altyapý, lojistik, e-ticaret, finans, saðlýk, gýda, turizm, emlak, inþaat, savunma sanayii, yapay zeka ve ileri teknolojiler gibi alanlarda 13 belgenin imzalandýðý, anlaþmalarýn toplam tutarýnýn 50,7 milyar dolar olduðu duyuruldu
https://www.bloomberght.com/turkiye-...alandi-2334931
Hangi hisseye yarar bu haber?
KONTROLMATÝK .. bi zamanlar 15 lirayken yazdýðým kontrolmatik , 182 lira oldu. Uçmaya devam etmesinin bekliyorum özellikle bu haberden sonra ve genel olarak ta bu haber olmasaydý bile 2026 yýlýna kadar çok yiyi kazandýrýr bana göre.
KONTROLAMTik yanýnda , tüm genel yenilebilir enerji pozitif etkilenir
Bu hisse ise tam bi hayalkrýýklýðý. Yýllardýr tek yanýldýðým hisse bu oldu. Çünkü burda finansal tablolar iþlemiyor, Burda algý, hýrsýzlýk , alava delavera , dolandýrýcýlýk aklýnýza ne pis þeyler gelirse hepsi bu hissede yaþandý yýllardýr.
Yazýk . bU DURUM Tam tersi olabilecekken , mahvettiler hisseyi.
HIRSIZ VE DOLANDIRICI OLMAYI TERCÝH ETTÝLER.
Yer Ýmleri