Bence Ekim-kasim-aralikta yeni kaplar, yeni gartner incelemesi, yeni partnerler açýklanýr.
O sene bu sene mi diyen yatýrýmcýlar gelir almaya baþlarlar. Sonra yükselirken bir kap gelir Sn.Biri kendi paylarindan bilmem kaç adet bilmem kime sattý diye bizde vay anasýný deriz hisse yükselir satan satar kalanlarda portföyünün %50 sini kaybeder.
Kront yatirimciligi her zaman spekülatörun kazandýðý bir yatirimciliktir. Yada traderlarin neyse artýk.
Abi ben anlamýyorum kimse yanlýþ anlamasýnda þu yapýlanlar bana acayip koyuyor arkadaþ. Þuna yatirilan paranýn 3-5 katýný kazanabilirdik ya... Sýrf zararda olduðumdan satmadigim için giden hisselerin arkasýndan bakýyoruz.
Babalar endeks gidiyor ama #kront gidecek diye bekliyoruz,
CyberArk ile yarisiyorsan orda burda ,rakibimiz CyberArk diyorsan ona göre hareket edeceksin. Buyumeni ona göre gerceklestireceksin.
Neyse abi bakýn ben yine soyliyim , noterden yazýlý açýklama yazdirip bunu zemzem suyuna batirsalar üstüne Dua okuyup , vaftiz edip Papa'ya öpturup tüm kutsaliniz ile birlikte sunsalar , Ulan noter onayý Sahte olabilir mi diye düþünün derim.
Sonradan üzülmeyin...
Ha gider 5 kat ama sizi epilepsi krizlerine sokar kimse demesin 5 kat gitti ne istiyorsun diye. Çük..nüz düþse bundan bilin yani o derece...
5 katlarýna skaqrým onlarýn..
2021 yýlýndan beri zaten enflasyon minimum 5 kat artmýþ , ülekede her þeyin fiyatý 5 ile 10 kat arasý artmýþ..
üstüne ulan ben kerizmiyim , hem bedelliye katýlacaðým para vereceðim ..
hem de yýllarca beklemiþim onca stres sinir üzüntü bu sebele vucudumun belki de hücrelerimin bir kýsmý kansere dönüþmüþtür stres üzüntü sebebiyle.
hem de temmuz -aralýk ayý arasý yani yýlsonuna kadar yüzde 50 daha enflasyon olacak ülkede. ( sadece temmuz ayý ve aðutos ayýnda , yani 2 ayda toplam enflyon yüzde 30 yaklaþabilir)
5 katlarýna skaqrým onlarýn..
amacým enflasyon kadar kazanç olsaydý bist 100 hisseleine girerdim . Enflasyon kadar kazanýrdým.
KALDI KÝ THYO SASA KONTR HEKTS vs gibi bazý bist 100 hisseleri, enflasyondan bile çok daha fazla kazandýrdý.
piyasa deðeri ufak , çok riskli bir hisseye girmiþim (görece olrak bist 100 hissselerine göre) , yýllarca beklemiþim ve amacým enflasyon kadar mý kazanmak olacak?
yok öyle 5 kuruþa köfte.
isterlerse yýllarca bekletsinler HIRSIZLAA ,ALACAÐIMI ALMADAN ANA HÝSSELERÝMÝ SATMAYACAÐIM.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýnýn kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 20-07-2023 saat: 23:21.
2028 yýlýna bile kadar beklerim ..
5 senede tahminim toplam 3 milyar tl yatýrým yapýlacak.
Ýste o zaman da 30 kat enfalsyon + yüzde 500 reel büyüme beklerim . Ve ordan satarým.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Yer Ýmleri