Bu zamanda yazmak biraz abes olabilir. Kötü hissediyorum ama birþeyler karalamak istedim.
Öncelikle belirtmeliyim ki yatýrýmcýlara Allah sabýr versin.
Þimdi gelelim diðer konuya;
Devir enerji devri. Enerjiler aldý baþýný gitti. %200 karlara ulaþtýlar. GES+Üretim+Daðýtým ekipmanlarý vs. aklýnýza ne geliyorsa barajýydý,generetörüydü,iletim hattýydý, trafosuydu vs. aklýnýza gelecek bir sürü üretim firmasý bunun yanýnda bu iþleri yapan taahhüt firmalarý aldý baþýný gitti. Zaten trend ve yatýrýmcý akýný o tarafa. Katar, Suud paralarýda o tarafa teþviklerde kullanýlacak. Neyse enerjiye giden trene binenler kazandý.
Þimdi bu tarafa döndüðümüzde 2030 da milyar dolarlýk pastadan pay almasýný beklediðimiz KRONT var.
Beðenmediðim bir yönetim var... Operasyon çocuðu bir spek var.... Milleti dolandýrmaya ant içmiþ insanlar var hissede...
Olm ne aþaðýlýk insanlarsýnýz... OÇ desen OÇ ler utanýr sizi görse...
Size yatýrým yapan bu kadar insanýn kanýný emdiniz... Faydalandýnýz.... Aðzýmýza mýçtýnýz... Daha eski zirvesini göremedi bu kadar beklenti içinde olan þirket.
Size sövüyorlar ya az ediyorlar. Kýzgýn demirlerle g.tünüzü daðlasalar az bile..
Þirket iþ alýyor mu almýyor mu? Ne yapýyorsunuz bilen yok..
Hisse yerlerde sürünüyor.... Endeks 7000 küsür olmuþ daha millet zararýný çýkartamadý sn.aqduklarým..
Ýçim var ya öle doluki zaten hani burda %10 nunu yazmadým....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri