%1 veya %1,5 pay imdide almyor ki ilerde alacada muamma....
%1 veya %1,5 pay imdide almyor ki ilerde alacada muamma....
Yazdklarm Yatrm tavsiyesi deildir.Kendi dncelerimi ierir.
YATIRIM , harcadktan sonra kalan biriktirme deil , Birikimi ayrp kalan harcamaktr...
bedelli sermaye artndan gelecek paralar yatrmlara harcanacak..
zaten yllardr tonlarca para arge ve pazarlamaya harcand ve hala her sene tonlarca para arge ve sat pazarlayama harcanmaya devam ediliyor..
e-turqultden tam hesaplayamadm ama yllk 100 milyon tlye kadar vergi ve tevik s konusu olacak artk her yl hem de bu paralar . ek olarak belki ilerde ok daha fazla tevikler de alnabilir devlet kurumlarndan
Ve son olarak eski yllarda IAM pazar, MFA pazar ,DDM pazar, DSP pazar, NPM pazar , NCM pazar vs ok ufakt pazarlar
.. u anda bu pazarlar bydler ve hala hzla byecek bu pazarlar..
. Bu pazarlar bydkleri iin, yzde 1 bile almazsak, yzde 1 in yarsnn alsak bile, tm pazarlar bym olaca iin yine ciroya ok fazla sat olarak yansma olmu olacak.
NOT: Yazdklarm bilgi amaldr..Yatrm tavsiyesi asla deildir. Herkes kendi kararn kendisi versin
bu tweeti 4 bin kii beenmi..
"#ebebk bugn ileme balyor. 9 ay 10 gn tavan gitsin yeter €š€œ️"
https://twitter.com/solakogIu/status...30204203729130
zaten halka arzdan 3,5 milyon kk yatrmcs olmutu ebebek tahtaccsnn ... imdi de nur topu gibi 4 bin kiiye yakn yatrmc aday var tavan bozsa alsak diye bekleyen ebebei.E bebek tahtacs, milyonlarca yatrmcyla uraacak onlar hisseden dkmek iin falan belki yllarca uraacak ne de olsa 3,5 milyon kiiden bahsediyoruz.
peki ya bu hissenin tahtacs ka yatrmcyla urayor da hala knyor ,hrszlna devam ediyor.. tpk yllardr yapt hrszlklar gibi..
Neyse , bu hissenin tahtacsnn unun urasnda 1 sene 4 aydan bile ok az sresi kald bu hisseden gitmesine..
NOT: Yazdklarm bilgi amaldr..Yatrm tavsiyesi asla deildir. Herkes kendi kararn kendisi versin
Son dzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 12:48.
Eer iyi senaryo olan 200 milyon dolar gereklesrse 2025 ylnda ..
ite o zaman SASA ve HEKTS Kontrolmatik hisseleri hikaye kalr , kronttun yannda.
Borsa stanbuldaki yatrmc saysnn, 2025 ylnda 15 milyon kii olmasn bekliyorum. 15 milyon kii her gn kronttu konuur , 200 milyon dolar ciro Sasa, Hekts , kontolmatiin cirolarna gre dk olabilir ama , kront brt kar marj bunlardan 3 kat fazla. Dolaysyla gerek F/S gerekse F/K olarak , onlarn F/S , F/K larndan , en az 3 kat daha fazla fiyatlanr byle bir durumda kront.
Son dzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 16:57.
Borsa istanbul bist 100 endeksi bugn bir rekor kapan daha yaparak 8 bin 337 puan kapand..
aylar nce verdiim 8 bin puan hedefi oktan geildi,
yine aylar nce borsa istanbul endeksi iin 12 bin puana sadece sadece yzde 45 marj kald. En ge 6 ay iinde 12 bin puana gelmesini bekliyorum bist 100 endeksinin
2025 ylnda ise minimum 25 bin bin puana gelmesini bekliyorum borsa istanbulun.
Hkmetin OVP nin aklanmasyla Dolarn ise artk 50 tl olmasna kesin gzyle bakyorum,.... yzdee 99 ,9 bana gre dolar 50 tl oldu.
Borsa istanbuldaki yatrmc saysnn 6 ay iinde 10 milyon kiiye,
2025 ylnda ise 15 milyon kiiye ulamasn bekliyorum.
2021 ylnda , Bist 100 endeksi 1300 puandayd ve yatrmc says 1 milyon ksr kiiydi.
Son dzenleme : lionnes1; 07-09-2023 saat: 20:13.
Tm ya grubundaki pay senedi yatrmclarnn says son bir ylda %137 artarken, sahip olduklar portfy deeri %199 artla 1.514 milyar TL oldu.
https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...40336019415527
Yer mleri