3. çeyrek tamamlandý. 3. ve 4. çeyrekler Kront için kritik zamanladýr herkesin bildiðin gibi. Her zaman böyle olmuþtur. Hiçbir tahmin tutmaz. Fiyat veya bazen takas sadece bilançoda neler olabileceðini söyleyebilir.
3. çeyrek tamamlandý. 3. ve 4. çeyrekler Kront için kritik zamanladýr herkesin bildiðin gibi. Her zaman böyle olmuþtur. Hiçbir tahmin tutmaz. Fiyat veya bazen takas sadece bilançoda neler olabileceðini söyleyebilir.
Sn.Valentine sizde bende uzun zamandir hissedeyiz. 3. ve 4.ceyrek onemlidir diye diye seneler gecti. 3-4 ceyrek yukseltip beklenti basip gartnerda yorum yazdirip faaliyet raporlarinda super bir yilsonu bekliyoruz yazip yazip ekim kasimda cikan martta m.ku yiyen hisse diyor kront.
Herkes biliyor.... ben biliyorum en azindan...
Totosu yiyen varsa atsinlat bakalim soyle milyon dolarlik is anlasmalarida bizde gorelim.
Yok gizlilik anlasmasi geregi aciklamayamiyoruz. Zaten bir b.k aciklamiyorsunuz ki..
Neyse ya.. yýllardýr ayni þeyleri yaziyorum ama bu sene icimden gecenleri tutamiyorum artik.
Dogmamis cocugunuzun hakkini yiyor bazilari...
Lafým size deðil yanlis anlasilmasin.
Ben þirketi 2 kere þikayet ettim spk ya
Mail attim , form doldurdum bilmem ne.
Bir sey oldugu yokta yinede uzerime duseni yapmaya calisiyoruz.
Cok onemli degilde 1 lot un bile temettusunu vermediginden temettuden oluyorsunuz, hissede zarardaysaniz hadi onu gectim 0.00 bile olsaniz zaman kaybiniz ve hak kaybiniz oluyor.
Ýsterseniz 1500 sene tutun.
þimdiye kadar olan þeyleri yazayým..
hisseyi çýkarýp sonra hýzlýca zirvesinden 3 kat düþürdüler aðrý everest erciyes daðlarý çizdiler ve bu olayý son 6 senede toplam 3 kez yaptýlar.
Everest daðý sonra 2 sene diplerde bekletme.. aðrý daðý sonra 2 sene diplerde bekletme .. erciyes daðý sonra 2 sene diplerde bekletme.
Bu everest aðrý erciyes daðlarýný çizen hýrsýzlar her yýlda ortalama 30-40 kere devre kesicilerle beraber çiziyorlar tabi bunlarý. Devre kesici krallarý oldular kendileri .
Devre kesici ve Spk dan ceza alma konusunda araþtýrmadým ama borsa istanbulda açýk ara lider hissedir kront.
Ha unutmadan. Aðrý Everest erciyes daðlarý 6 senelik periyotta , 3 kez çizildi. Bu 6 senede onlarca ova tepe ufak daðlar da çizdiler.
Ek olarak ,þu satten sonra ya bu hýrsýzlar artýk hýrsýzlýklarýndan vazgeçecek ya da emekli olacak ya da ben batacaðým .. bu 3 madde dýþýnda benim için baþka çýkýþ yolu yok.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Hande çilingir örneðini çok vermiþtim ..
Bir örnek daha vereyim Sinan Afra ..Markafoniyi 200 miyon dolaru satmýþ zamamnýnda..
https://www.youtube.com/watch?v=k0ko...annel=StoryBox
Þu anda 50 tane þirkete yatýrý yapýyor.
2017 yýlýnda yapay zeka þirketi "TÝKO" yu ispanyada kurmuþ ve þu an yýllýk 200 milyon dolar ciro yapýyor þirketi. Son açýklanan crunchbase de TÝKO 65 milyon dolar yatýrým almýþ .
https://www.linkedin.com/company/tiko.es/about/
https://www.linkedin.com/company/tiko.es/
Kron 16 yýllýk þirket hala yerinde sayýyor dolar bazlý ciro olara .TÝko mduur ne boktur 2017 yýlýnda kurulmuþ 200 milyon dolar ciro yapýyor.
Kron olarak biz ne zaman, 200 milyon dolar ciroyu göreceðiz sayýn LÜTFÝ Bey ?
yetmedi bunca senedir bu kadar arge ve pazarlamaya raðmen bunca baþarýzsýzlýk ?
Sayýn Lütfi Bey pazarlama ekibi bararýsýz ise , kovun hepsini . Size bunu daha önce de yazmýþtým bu sayfada.
Yeter bunca baþarýsýzlýk , yeter!!
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
1 üye 9 ziyaretçi olarak...
X de paylaþýlmýþ bir yazý var. dragon balll yazmýþ. Son anlaþmalarý çok dikkat çekiciymiþ...
Ya amk hangi anlaþma ya... ?
Yatýrýmlarýný beðeniyorum falan olm hangi yatýrým ya bir örnek ver....
Ýþiniz gücünüz sallamak... X deki sallayanlara inanmayýn diye yazdým...
Kront bir tane iþ anlaþmasý göndermemiþ 2023 de. Bildiðimiz bir þey yok... X dekiler yatýrýmlarý iþ anlaþmalarýna hakimler. Vay emenike sporting lizbon....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
bugün devre kesmiþ https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...-teknoloji-a-s
49 tane devre kesici oldu.
Devre kesici krallarý ve aðrý everest erciyes daðlarý ovalar tepeler çizimleri yapanlarýn.
Borsa endeksi yeni rekorlara devam ediyor ..
anlýk 8 bin 450 puana gelerek yeni zirve ve rekor yapýyor.
baskýlanan dolar ise 27 lira 45 kuruþ oldu ..
Tekrar özet geçeyim.
Borsa endeks için ise hala beklentim geçerli , 25 bin puan olmasýnýn bekliyorum borsa istanbulun , 2025 yýlýnda. Yani 25 milyon yatýrýmcý ve 25 bin puan diyorum borsa istanbul için 2025 yýlýna.
dolarý söylemeye gerek bile yok çünkü þimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yýlýnda , dolar 7 liraydý, bist endeksi 1300 puandaydý, yatýrýmcý sayýsý da 1 milyon küsürdü.
yani özetle þöyle olacak..
2021 yýlý = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatýrýmcý sayýsý: 1 milyon kiþi
2025 yýlý = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatýrýmcý sayýsý: 25 milyon kiþi.
Yer Ýmleri