Originally Posted by
lionnes1
kront her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.
MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.
ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.
Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .
aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlar.
şimdi sana ben bu F/S lerden kront satarmyım ?? hele hele aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken ? hem de e-turquality gibi teşvikleri hesaba bile katmadım daha.
ayrıca sasa kontrolmatik hekts poltk gibi hisseleri söylemedim bile çünkü onlar farklı sektör diye söylemedim . İstesem onları da yazardım sonuçta hepsi aynı ülke aynı borsada işlem görüyor. Birisi tanzanya diğeri banglades bi diğeri de borsa istanbulda değil. Hepsi aynı yerde aynı borsada işlem göürüyor.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Yer İmleri