Bu bedelli ne zaman baþlayacak... Baþlayýnda iþimize bakalým....
Rüçhan mevzusu yani...
Bu bedelli ne zaman baþlayacak... Baþlayýnda iþimize bakalým....
Rüçhan mevzusu yani...
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
israil hastane vurmuþ . Ýsrail bu yapmýþ olduðu net büyük hata ve yanlýþtýr. Ölenlere allah rahmet eylesin .
borsa konuþulmaz bu ortamda . Ama hayat devam ediyor.
yarýn borsa eksi açar yüzde 90 ihtimalle . Ama savunma hisseleri yine yükselir. Asels otkar vs de papil sddtr forte sözde savunma hisseleri ne alaka ise geçenlerde bunlar da asels gibi yükselmiþlerdi.
Ýsrail ordusu, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde "gerçekleþen patlamaya teröristlerin (Ýslami Cihad) attýðý roketlerin sebep olduðunu" iddia etti.
https://twitter.com/ConflictTR/statu...70911674012030
israil savunma bakanlýðý açklamasý ;
Following an analysis by the IDF's operational systems, a barrage of rockets was launched toward Israel, which passed in the vicinity of the hospital, when it was hit.
According to intelligence information from a number of sources we have, Islamic Jihad terrorist organization is responsible for the failed rocket launch that hit the hospital.
https://twitter.com/IDF/status/1714370853465387395
Þimdi kim doðru söyluyor? israil mi doðru söyluyor yoksa karþý taraf mý?
dünyada artýk savaþlar sadece fiziki deðil.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 17-10-2023 saat: 23:29.
1 adet Amerikan Dolarý 28 tl oldu.
2021 yýlýnda 1 adet amerikan dolarý 7 liraydý.
hem de baskýlanmýþ haliyle , tabelada görünen 1 adet Amerikan Dolarý 28.00 tl .
Ama benim için þu an dolar 50 tldir.
Þu bedelli sürecini hýzlandýrmalarý lazým...
Haftaya açýn iþte rüchanlarý ne olacaksa olsun...
Ýþimize gücümüze bakalým. Bugünün 1 lirasýyla 20 gün sonranýn 1 lirasý ayný mý?
Yarýn bir gün çýkýp bunlar rüçhan hakký 5 lira oldu demesinler....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Biden: Hastanedeki patlamayý diðer taraf yapmýþ görünüyor
Þimdi , dün hastane katliamý yaþandýktan 1 saat sonra yani daha yeni yaþanmýþken sordýðým soruyu tekrar soruyorum...kim doðru söyluyor? israil mi doðru söyluyor yoksa karþý taraf mý?
https://www.gazeteduvar.com.tr/biden...-haber-1642881
Son düzenleme : lionnes1; 18-10-2023 saat: 15:27.
bir kaç güne karþýklý ateþkes falan anlaþma olur . Hayat devam eder
Borsa endeksi þu an eksi 2 de. israil karþý tarafla ateþkes falan yaptýðýnda veya ortam soðuduðunda borsaya çýkmaya devam edecek.
Dolar zaten, baskýlanmýþ haliyle bile 28 lirayý geçti. 2021 yýlýnda 7 liraydý. 2021 yýlýndan beri 4 kat yükselen dolarýn , þu an resmi olarak 50 tl olmasýna sadece yüzde 78 marj kaldý.
Bana göre zaten 50 tl þu an dolar. kiþisel aile bütün masraflarýmý harcamalarýmý dolar =50 tl üzerinden hesaplýyorum
Tekrar bir özet geçeyim o zaman ;
dolarý söylemeye gerek bile yok çünkü þimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .
2021 yýlýnda , dolar 7 liraydý, bist endeksi 1300 puandaydý, yatýrýmcý sayýsý da 1 milyon küsürdü.
yani özetle þöyle olacak..
2021 yýlý = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatýrýmcý sayýsý: 1 milyon kiþi
2025 yýlý = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatýrýmcý sayýsý: 25 milyon kiþi.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 18-10-2023 saat: 15:29.
Yer Ýmleri