Yanit icin tesekkurler! Araniz ayeni katildim(ilk alimim 20 ekim). R kodu olmayandan aldim hep. 1 lira pahali olandan. Ayni sey diye dusundum.
Umarim ayagim ugurlu gelir.
Yanit icin tesekkurler! Araniz ayeni katildim(ilk alimim 20 ekim). R kodu olmayandan aldim hep. 1 lira pahali olandan. Ayni sey diye dusundum.
Umarim ayagim ugurlu gelir.
Ýnþallah uðurlu gelir.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
O zaman bu mesajý deðiþtireyim yanlýþ anlaþýlmasýn.
Son düzenleme : Mao; 24-10-2023 saat: 13:37.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1208811
Oransal kap haberi burda. Yalnýz Çekince bildiriminde * iþareti ile iþaretlenmiþ.
(*) Þirket sermaye artýrýmý sürecindedir. Sermaye artýrýmý süreçlerinde; toplam sermaye ve ortaklýk paylarý, rüçhan haklarýnýn kullaným tutarýna veya bedelsiz
sermaye artýrýmýna iliþkin yatýrýmcý hesaplarýna yapýlan aktarýmlara göre güncellenmektedir. Bu süreçte ortaklarýn pay oraný deðiþimleri pay alým/satýmýndan
deðil, ortaklarýn rüçhan hakký kullaným zamanlarýndaki farklýlýklar, artýrýlan sermayeyi temsil eden açýk/kapalý paylarýn farklý zamanlarda yatýrýmcý hesaplarýna
aktarýlmasý gibi nedenlerden kaynaklanabilmektedir
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Sanýrým tam oranlarý haftaya cumaya görcez.
Teþekkürler Sn.Yýldýz Tozu ve Sn.lionnes1. Birçok kez bedelli sermaye artýrýmýna katýldým. Süreç sonunda halka arz var mýydý hatýrlamýyorum. Halka arz fiyatý piyasa fiyatýna göre biraz iskontolu olur diye düþünüyorum.
Sadece 2 gün oldu twitterda temel analiz yapalý..
takipçi sayým 5 kiþiydi ( ve bu beþ kiþiyi de tanýmýyordum).
Neyse , konumuza gelelim takipçi sayým 5 kiþiden 38 kiþiye yükseldi 2 günde.
Her twittim ortalama 3 bin ile 4 bin arasý görüntüleniyor.
Toplam tüm twittlerimin görüntülenme sayýsý 138 bin oldu .
Son attýðým twittlerden 1 tanesi , 1 satte 5200 görüntülenme oldu þimdiye kadar. https://twitter.com/TemelTeknikBist/...00941922709917
Hedefim
3 senede toplam 100 bin takipçi.
ve
5 senede 1 milyon takipçi.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 25-10-2023 saat: 00:35.
Yer Ýmleri