Bir sen kaldýn grupta geride. Bir kaç gündür kim ne yaptý bu günlerde hissede.
Anlamak zor. Bir anda hýzlýca gidiyor, daha hýzlý bir þekilde geri dönüyor.
ETILR Konsolide 2020/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 1263400
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
uzun süredir (neredeyse 2 aydir) birsey yazilip cizilmemis ! kimse kalmamis sanirim.
þirket sermayesini 12.352.370 TL'den %223,82 oranýnda 27.647.630 TL artýrarak 40.000.000 TL'ye çýkarmak için kurula baþvuru yapti ! bunu sirket icin olumlu bir haber olarak dusunuyorum.
Þirket söz konusu fon ile; þirkete ait 8 adet merkez þube açýlmasý, 10 adet hazýr þube satýn alýnmasý
ve þubelerine satýþýný yapmakta olduðu ticari mal niteliðindeki gýda ve ambalaj malzemelerinin satýn alýnmasýnda kullanacak deniyor genis aciklamada !
spk kisa bir sure sonra konuya iliskin kararini aciklayacaktir, olumlu olmasi durumunda bir hareketlilik bekliyorum acikcasi !
az da olsa bir pozisyon acma egilimindeyim.
ancak
ETILR payýnda 15/05/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý"na ilave olarak "BrütTakas" ve "Emir Toplama Aþamalarýnda Denge Bilgisi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý" þeklindeki önleyici tedbirler uygulamaya konulmuþ durumda!!! bu yasak 15.08.2020'de bitiyor, spk karari da olumlu gelirse (piyasalardada anormal bir olumsuz gelisme olmazsa) bir yukari atak olur gibi duruyor, takaslar epey toplu gozukuyor
yatýrým tavsiyesi degildir
tamamen ölü numarasý çekiliyor tahtaya !
yarin 3-5 bin lot alacagim ! 2.75 gibi alabiliriz diye dusunuyorum.
ölü taklidi yapilan tahtalari severim.
aefes, svgyo ile birlikte bu da portfoyün cok kucuk bir parçasý olarak 1 yýl dursun bakalim.
yani sube ve franchise'lerine bakinca mcdonalds ve burger king benzeri guzel bir havasi var ! gelisim gosterebilir belki yerli alternatif olarak
yatýrým tavsiyesi degildir
Yer Ýmleri