C:\Users\MAC\Desktop\ECILCKK.gif
Kısa vade için 6.50 üzerinde kapanışlar yaptığı sürece yukarı yönde halen güçlü görünüyor.
Malesef grafik yükleyemedim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
C:\Users\MAC\Desktop\ECILCKK.gif
Kısa vade için 6.50 üzerinde kapanışlar yaptığı sürece yukarı yönde halen güçlü görünüyor.
Malesef grafik yükleyemedim.
Son düzenleme : REK; 19-05-2021 saat: 00:35.
teşekkürler
Hisse çok kısa-kısa vade olağan düzeltmesini yapıyor.Destek olarak 6,60 sonrası 6,50 úzerınde kaldığı sürece , yukarı yön için halen güçlü görünüyor.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
yarın borsalar çıkar bir sıkıntı olacağını sanmıyorum biraz daha alış verdim hayırlısı
Hissede bugün veya sonrasında çok kısa vade için 6.60-6,59 seviyeleri ne kadar bir düzeltme sonrası yukarı yöndeki seyrin devam etmesi muhtemel gözüküyor.
Yatırım tavsiyesi degildir.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
üstat bende sadece bu hisse var tek şansım yatırdığım paraya ihtiyacım yok hissenin er yada geç iyi bir çıkış yapacağından eminim
Çok kısa-kısa vade için taktiksel olarak destekleri zorluyorlar.Bu nedenle kısa süreli destek altına sarkmalar görülebilir.Bunun nedeni teknikçileri zorlamaktır.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri