havasini yuklemisler. Hatirlayin yatirim bankasi lisans basvurusunda belgeler gitmis, gelmiş, banka filan kuramayacaklari 2 yıl sonra belli olmuştu!
havasini yuklemisler. Hatirlayin yatirim bankasi lisans basvurusunda belgeler gitmis, gelmiş, banka filan kuramayacaklari 2 yıl sonra belli olmuştu!
Ben de onu söylüyorum. Bu kadar danışmanlık ücreti ödüyor holdinge. Burada bir hizmet yok aslında. Haraç ödüyor sadece. Olmayan bir hizmetin parası.
So günlerde her sabah önceki kapanışın üzerindeki bir fiyattan açılışta satıp daha sonrasında sattıklarını rahatlıkla daha aşağı fiyatlardan alıyor.Hissede çok kısa vade için al sat yaparak para kazanmaya çalışan sayıları azda olsa yatırımcı var.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Bu sabah açılıştada aynısını yaptı spe...miz.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Bu sabah ta aynen öyle hareket etti syn. spe..miz.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben birşey beklemem. Hadi bugün faiz kararı var diyelim. Bunun etkileyeceği tek yer banka hisseleridir, bütün dikkatler orada. Diğer taraftan Sn Bezgin'e katılırım, ilaç şirketinin devri, finansmanı vs hissedeki hareketin zamanını ve gücünü belirleyecek, yıl sonuna doğru Kartal tapuları verilirse ikinci bir kademe olur. Yani Eylülün ortalarından itibaren spekülasyona uygun 3-4 aylık bir sezona giriyoruz. Bu donemi değerlendirmeyip seçim sonrasını beklerse napalim der biz de o zaman olacakları bekleriz.
Müfettiş gadget is başında. Haydi Gadget, yap yapacağını, kır ďök ortalığı![]()
Asıl o değilde, müfettiş Clouseau iş başında. gene faiz indirmiş. Ortalık yine karıştı. Enflasyon patlar bir daha döviz yükselir. Şimdiden Bistin büyük kağıtları yeni devalüasyonu fiyatlamaya başladı bile.
Yer İmleri