Madem ilaç sektörü kötü 700 milyon pazarlama gideri nasıl yazılır hakeza vitra bu pazarlama gideri ile bu zararı yapıyorsa hiç satış yapmasın kapatılsın bu şekilde işletme zararı ve pazarlama gideri yazmaz yıllardır böyle..
Ben bu işlerin kasıtlı yapıldığına inanıyorum esasen, zaten başka türlü hiç bir esnaf kar etmese on yıllardır bir işletmeyi açık tutmazlar..
Akla mantığa aykırı bir durum , doğrusunu yap zarar ettin başım üstüne ama yanlışta ısrar farklı, son güne hatta son dakikaya kadar bilanço göndermemek sonra zarar yazmak nedir.
Bunun nedeni sosyal medyada boş konuşmalar ve küfür yüzde 50 oranında, bu şuna benziyor ağzı burnu dayaktan kan içinde kalmış birinin kendini dövene küfür etmesine benziyor, küfür ettikçe adam bırakacağı yerde daha çok vuruyor..
Adam vurdukça bunlar daha çok küfür ediyor fasit daire![]()
Cimere , spk ya yazı yazıyorlarmış bazıları hiç bir işe yaramaz çok sağlam bir avukatla birkaç aylık sağlam bir çalışma sonucunda dava açılırsa bak gör o zaman .
Yüzde yüz eminim muhakkak açık vermişlerdir bulacak adam lazım, 10 kişi olsak tamamdır, buna razı ve sonuna kadar gidecek adamlar yolda dönmeden mesaj atsın özelden, sonuçta bir günde kayb ettirilen para kadar paraya mal olur kişi başı en fazla..
Kimseye bir şey söylemeden geriye dönük ve bundan sonrasını içerir şekilde işlemler ve bilanço kalemleri incelenir , gerekli fatura ve belgeleri talep eder, emekli maliye hesap uzmanı buluruz onlar kuruş kaçırmaz.. Muhakkak borularında delik vardır kaçağı tespit ederiz.
Denetim nasıl olur görürler.. Ben hiç şüphe duymuyorum eminim tonla usulsüzlük buluruz.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri