Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4984 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sayın Desidero74,aynen öyle.Hisse gerçek anlamda gerçekten değerinin çok çok altında.O verilen değer patrona rağmen bir temennidir.Bende ikibin yılı başından itibaren bu hisseyi orta uzun vadeci olarak alıp satıyorum.Bir türlü yatırımcısının yüzünü güldürmediler. Ah patron ah...
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın burada dolar bazında fiyat verilmesini iyi niyetli bulmam fena halde mağdurlar yaratır , kim ne hesabı varsa beklesin millete don biçmesin .

Adam gaza gelecek , eline 1 dolardan tutusturup 3 yıl 2 dolar olmasını mı bekleyecek , herkes hesabını kendine tutsun , isteyen de sakız cignesin .3 hafta evvel 6.80 di burnunuzu surterler yapmadıkları iş değil.
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Sayın Desidero74,aynen öyle.Hisse gerçek anlamda gerçekten değerinin çok çok altında.O verilen değer patrona rağmen bir temennidir.Bende ikibin yılı başından itibaren bu hisseyi orta uzun vadeci olarak alıp satıyorum.Bir türlü yatırımcısının yüzünü güldürmediler. Ah patron ah...

Sayın Rek sizin ve bazı diğer arkadaşların iyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok ancak bazı yorumlarımiz bu şahıslara istedikleri yol haritası ni veriyor, bizden, buradan çok Twitter'da oyun dönüyor , her önüne gelen çizgi çekip konuşuyor , belki kendileri manipüle ediyorlar her koşulda bugün şartlar ve bu enflasyon oranı ile boş yaptıklarını biliyorlar .
    Geçen yıl Erdi ve ekurisinin bir proje olduğunu düşünüyorum adamlar telegram da 24 saat aylarca yazdılar kimse bunu iş olarak görmese yapamaz , yani oyun basit değil .
    Çorbacı Baba Nuvit sessizlik yasası taraftarı umerto cu sanıyorum herkes nedenini anlamış tır.
    Selamlar.

Anlaşılmıştır.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sayın Rek sizin ve bazı diğer arkadaşların iyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok ancak bazı yorumlarımiz bu şahıslara istedikleri yol haritası ni veriyor, bizden, buradan çok Twitter'da oyun dönüyor , her önüne gelen çizgi çekip konuşuyor , belki kendileri manipüle ediyorlar her koşulda bugün şartlar ve bu enflasyon oranı ile boş yaptıklarını biliyorlar .
    Geçen yıl Erdi ve ekurisinin bir proje olduğunu düşünüyorum adamlar telegram da 24 saat aylarca yazdılar kimse bunu iş olarak görmese yapamaz , yani oyun basit değil .
    Çorbacı Baba Nuvit sessizlik yasası taraftarı umerto cu sanıyorum herkes nedenini anlamış tır.
    Selamlar.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Anlaşılmıştır.

Ben de sessizlikten yanayım. Spekülatörün davranışlarına yaptığım yorum biraz mizah biraz da ( burayı okuma ihtimallerini düşünerek) eylemlerini faş etmek üzerine kurulu.
    Bir de toplulukla ilgili haberler son derece kısıtlı, dolayısıyla bölük pörçük de olsa yakanan haberleri paylaşmakta fayda buluyorum. Örneğin bir forumdaş paylaşmasaydı 2022 de topluluğun 200 mikyon Euro bütçeli yatırım planladığından haberim olmayacaktı. Sonra 2017-2019 dönemi için 1,5 milyar liralık yatırımı planladıklarını ( ve gerçekleştirdiklerini) hatırladım. O zamanın kurları ile yıllık 150 milyon Euro civarında. Tutarlı bir şekilde programa uygun olarak yatırımlarını sürdürdüklerini anladım.

Yatırım haberinin değerini de şöyle yorumluyorum; en büyükler dahil kimse tek kuruşluk döviz kredisi bulamazken, TL yatırım kredileri de kurumuşken yatırım planı açıklıyor. Normalde bu türde yatırımlar %40 özsermaye + % 60 dışkaynak gibi yapılır. Tamamen tahmin ama gerçekleşirse yatırımların bu şartlar altında % 80 gibi bir özkaynak oranıyla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bunun da bana söylediği şey nakit akışının sağlam olduğudur.

Tabii bu işler biraz Nasreddin Hoca fıkrasına da benzer; "toplulukta işler iyi" dersin, " bana ne !" derler, " yahu borsada işlem görüyor" dersin, " sana ne !" derler.

Biz gene arada bildiklerimizi, bulduklarımızı yazalım da spekülatör de kendi işini yapsın, ne hali varsa görsün..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •