iþfinans içinde % 100 sahibi olduðu iþfaktöring.2 þirket aslýnda .halka açýk kýsým % 40 aslýnda *idi*
10 sene kadar önce baþladý sanýrým kýlýçdar chp de baþa geliyor.iþgrubun baþýna özince .
sonra balýkesirli 2 kardeþ baþlýyor alýmlara öyle az deðil milyonlarca lot.artýk bi kaç tavan gider denir. hatta hisse ucar artýk denir .tam tersi bunlar aldýkça hisse geriledi .hatta yetmedi bu ekip ve oluþturduklarý ekip teememtüü de destekleyerek harika iþler yaptý bu kardeþlere .sonunda baktýk hisse çökmüþ bu 2 kardeþin payý % 35 lere gelmiþ .yani borsada halka açýk 5 puan kalmýþ. bu arada dahada dram iþbank kurucu ya payý bunlardan 8 puan falan aþþada kalmýþ.azzýnlýk olmuþ yani iþbank.sonra bi gece bakýldý bu paylar hepsi halka açýk oldu .ne zaman oldu nasýl oldu .hisseler nerde kimde bilinmiyor.
bu kardeþler ayný zamanda o dönem askerin oyakýndan tukaþý nasýl kaça aldý oyak ne kadar para koydu kasaya falan araþtýrýn .
sorun þuki iþbank grup halk adýna denetleyen chp yönetimi buna nasýl izin verdi .iþbanka bu kardeþlerin ne katkýsý oldu .arada nemalanan muhakkak oldu kimler oldu .acil bir kayyum atanýp bütün bunþlarý araþtýrmalý .çünkü iþfinans hala çöküþte .operasyon bitmemiþ .özince ve kýlýçdarýn aklýnda ne var bilinmiyor.bilinen halkýn malý olan þirket paylarý nasýl peþkeþ çekildi kimler çekti .sorumlu kim.acil araþtýrýlmalý .ve þu an bu paylar nerede kimde .halk bu kadar hisseyi alalam nasýl halka açýk oldu gene .bu 2 kardeþ iþbank grub dolaylý bilgilere sahip olmadýmý böylece .iþfinans araþtýrýlmalý .
Bunun saati 45 gun once durmus[emoji35]Ne yazan var ne soran..Firtina oncesi sessizlik olmali
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayagida guzel kar aciklamis.Ama ilgilenen olmayinca[emoji779]
Ne ise yaradi bilanco.Silkekeme bitince gorursunuz modunda amcam.
iþfinansýn % 35 inin borsada hamurtlatan ekib baþý gitti.kýlýçdar ce özince ekibin baþýydý o dönem start verildiðinde .Sayýn Özelden beklentimiz bu konunun acil aydýnlatýlmasý ve hesabýnýn sorulmasý .iþfinans hala hisse çöküþü hisse oyunlarý abidikleme devam ediyor kim bunlar % 35 hisse nerede ? yaknda sosyal medyada bununla ilgili % 35 nerede **ile görebiliriz sormak hakkýmýz.hisse hala çöküþte hala doymadýlar .hesabý sorulmalý gerekiyorsa devletimiz el atmalý araþtýrmalý .iþfinans ta neler oldu neler oluyor.
ne çektin be (ÝÞFIN)selahattinnnn...
haftalýktaki vesikalýk fotoðrafýn oldukça güzel.. bu foto ile birinde mükkemmel diðerinde ise þöyle bölye bir hareket yaptýn.. þu an malsýz çulsuz ne yapacaðýný merak ediyorum.. bu iþler taramalarda boy göstermekle olmuyor..
Caroline direncin 12.85.. 9 hafta boyunca sopa yedin durdun...adam olacak çocuk 13.15 ve üzeri.. 11.84 altýnda ise yüzüne bile bakýlmaz..en azýndan ben bakmam.. günlükte olasý 3-4 gün yatay aþaðý yapsan bile haftalýklarý bozabileceðini düþünmüyorum..
sahne senin... ben koltuktayým...![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
11.84 dedim 11.65 e kadar bayram þekeri daðýttýn.. süslenmeye devam et..![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri