Originally Posted by
propolis
iþfinans % 35 hisse halka açýkmý deðilmi .bir gecede nasýl halka açýk oldu milyonlarca hisse.% 35 nasýl toplandý borsada.yönetim nasl izin verdi .chp atama yöntim kurulu ve sandýk atama yönetim kurulu nasýl izin verdi .hatta hisseleri toplayanlara te ememmtüü bile verdiler beleþe geldi milyonlarca hisse .tabi baskýlý nominal altý fiyatlardan toplnadý hep.sahi .dünyada örneði olmayan bu iþlemlere bddk nasýl görmüyo hala .bu yeni d*olaylý iþbank grýup ortaðý kim .hala duruyrmu hisselerini devrettimi .o kadar hisseyi halka satanmaz .özüince hýzýný alamayýp o dönem ana ortak tskb ya bile müdür olmayý kabul etti iþbanktan sonra komedi gibiydi .adam iþfinansýn peþini býrakmadý nasýl bi operasyonsa artýk.araþtýrýldýðýnda çýkacak herhalede artýk araþtýrýlýr zamaný geldi gib .hþsse çöküþü de bundan olabilir. yýllardýr hisse çöküþte .fena çöktüler iþbank iþtirake organize .sahi, kim bunlar .bi sorsanýz yatýrýmcý kardeþlerim .neden sormuyorsunuz dünyada örneði varmý bu iþlemlerin neden sormuyorsunuz.sorun bence
Yer Ýmleri