Ha bir de þu küçük yatýrýmcý deyip geçiyoruz ya ya arkadaþlar býrakýn gelsinler son dönemlerde üçe beþe elliye katlayan tüm þirketlere baktýnýz mý borsaya yeni giren þirketlerden bahsediyorum hepsi neden gitti biliyor musun iþte o yatýrýmý küçük olanlarýn sayesinde git býrakýn da herkes bu listeye girsin herkes keþfetsin sürün diye bir þey var ya lütfen bunu da doðru okuyalým üç kuruþ beþ kuruþ alanýn hesabýný mý yapar zannediyorsun adam milyon milyar dolarlarla geliyor ya
Anadolu Alp firmda temeli olmayan hisseyi yorumlamaz,
Vesbe ve sanýrým parkmaden de yazýlarý var, Vestel ve vesbe arasýnda ters dussekte ben analizlerine katýlýyorum,
Temeli olmayan bina çöker
Yt.tv.degikdir
Sagliklar
Ýsfin,ulasal faktoring, vakýf finans ve lider factoring temel olarak iyi gözüküyor
Önemli olan temel analiz o zaman teknik analiz kesin olsa insanlar iþini mesleðini býrakýr 2 ay eðitimle 2 çizgi çekmeye baþlar saflar sabah köründe kalkýp niye iþe gidiyorlar kimse iþe filan gitmez çek 2 çizgi yat aþaðýya yok öyle bir dünya sabýr gerekir herkes de olmayan bir sabýr.
XFINK yatay kýrmýzý hep xsgrt den geride kalýyor
XFINK çok önemli XU100 den daha önemli Ýþ finansal için faktoring sektörünün geride kalmasý normal durum deðil akýl tutulmasý elbette büyükler görecektir sigorta ve banka sektörlerine göre çok geride kalmýþ durumda ytd.
Bugün açýklanan veriler 2024 Mart ayýna ait.
Leasing:
2024 Ocak: 1 Milyar 677 Milyon TL.
2024 Þubat: 1 Milyar 512 Milyon TL.
2024 Mart: 1 Milyar 499 Milyon TL.
2023 Ocak-Mart net kâr zarar:
2 Milyar 674 Milyon TL.
2024 Ocak-Mart net kâr zarar:
4 Milyar 688 Milyon TL.
Faktoring:
2024 Ocak: 1 Milyar 449 Milyon TL.
2024 Þubat: 1 Milyar 372 Milyon TL.
2024 Mart: 1 Milyar 734 Milyon TL.
2023 Ocak-Mart net kâr zarar:
2 Milyar 219 Milyon TL.
2024 Ocak-Mart net kâr zarar:
4 Milyar 555 Milyon TL.
Sektör verileri güçlenerek gelmeye devam ediyor. Bu veri seti þuana kadar "sürdürülebilir kâr" demek oluyor. Trend güçlenebilir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri