50 cent 16 civarları iş finansal ağustos ayından beri düzeltme düşüş yaşayan hisse temel verileri 1,çeyrekte iyi geldi burada mal pazarlama durumu niye olsun temel veriler iyi geldiği sürece yoluna yükselişine devam etmesi mantıklı olandır 1,çeyrek açıklandığında hisse fiyatı 13 civarlarındaydı ytd.Tabi 2 taban yaşadık karizma ve algı bozulması kötü durum..
Yükseleni kırdı deyip..İkili tepe deyip boyun noktasından hisse alan...Gecelik TLREF degişken faizle (Ortalama %52 faiz) bono/tahvil ihrac eden şirket..Üçer aylık kupon ödemelerini bir kazançla öder ancak.Tahvil/Bono ihraç kararları likidite sağlayıcıcı işlemdir.Maksadını büyüyünce öğrenirsiniz.Herkese Hayırlı kazançlar.
temel veriler bir şey ifade ediyor da her fk si güzel olan gitmiyor.tekniğin desteklemesi lazım.50 cent i aşıp kalıcı olursa yukarı gider yoksa 30 cent civarlarına dönüş olur.geçmişte 1,5 doları görmüş 30 cente düşmüş.demek ki fk yetmiyor
baktım senin gibi cahiller hissede ben günlüğümü yapıp çıkıyorum tabandan da alırım tavandan da.seniin gibi bonoyu hisse senedi sanan adamlarıı ifşa edince googledan bakıp yazmaya devam ediyorsun.
aferim öğreniyorsun.
ikili dip de oldu enterasan görünüm var 50 centi kırdı kırdı kıramazsa malını 30 centten alırım.sen tutmaya devam et.YTD
Kavga yokkk herkese ekmek var iyi düşünün gerçi konu ısfin olunca bana dilber geliyor aklıma ........üzme amcaları dilberr
30 cent 9 civarlarına düşüş yaşaması için 2,çeyrek karının zayıf açıklanması gerekir şuanda en kötü sektörde düşüş olursa o da en kötü 13 civarlarına düşüş yaşama ihtimali o da çok düşük ihtimal ayrıca 1,çeyrek karı iyi geldi ytd.Burada kimse hisse filan pazarlamıyor hissenin çarpanları ortada her şeyi neyse o şuan için...
Alpcim senin psikolojik sorunların var.yazdiklarini okuyunca bir doktora gorunmeni tavsiye ediyorum.
Kağıt daha 1-2 ay önce 10-11 lira idi.allah bereket versin %50ye yakın verdi.dolar bazlı kanal 30-50 cent arası dolar 35 olur 11e değer al sana 30 cent.
Bakkal hesabı en fazla13e düşer demek de komedi.
Aç bak dolar bazlı kanalına her aklına geleni yazma buraya içinde biraz bilgi biraz analiz olsun.
Şuan için 13 altı yok iş finansal damaliyetim iyi şuan için olumluyum 2 taban yaşanmasına rağmen tüm hisseler spek hissesi sadece iş finansal spek hissesi değil..ytd.
3 deneme gelecektir tahminim 16 üzerinde eğer piyasa çok bozmazsa zaten 1 yıldır düzeltmede olan hisse ytd.
Yer İmleri