Bugün Bofa yoðun satarak fiyatý bastý ama onun dýþýndaki bütün satýþlar akd'de göründüðü üzere karþýlandý. Karanlýk odada da devamý geldi. Tahtanýn mallandýðýný silkeleyip topladýðýný düþünüyorum ben.
Bugün Bofa yoðun satarak fiyatý bastý ama onun dýþýndaki bütün satýþlar akd'de göründüðü üzere karþýlandý. Karanlýk odada da devamý geldi. Tahtanýn mallandýðýný silkeleyip topladýðýný düþünüyorum ben.
Ortalamalarin üzerinde kaldýkça sýkýntý yok.onumuzdeki hafta 16.5 üzeri kapanýþ ve yukarý yönde ataklar olabilir.11 den 16 ya hýzlý geldi sindirdi düzeltti artýk gitme zamaný.Ytd
Borsanýn geldiði hale bak içler acýsý bir durum.
Borsaya vergi gelecek diyorlar bakalým düþüþ bu yüzden oldu iþ finansal kabahati yoktu son yaþanan düþüþte ytd.
Kimse yazmýyor foruma ben yazayým bari iþ finansal yataya baðladý defalarca 16 civarlarýndan satýþ yedi düþüþ yaþadý uðursuz sayý 16 neyse saðlýk olsun ytd.
Þuan ki verilerine göre ucuz hisse iþ finansal fakat yatayda sürünüyor.zaten nisan ayýnda 10 civarlarýna düþüþ yaþamasý saçma salak düþüþtü sabýr diyeyim 2,çeyrek bilanço açýklandýðýnda belirleyici olacaktýr ytd.
16 civarlarýndan satýþ yiyor ayný film devam ediyor satýþ bölgesi 16 civarlarýný geçerse kýsa da 20 civarlarýný yaþayabilir kýsmet deyip izleyelim eþek 2 defa taban yaþattý ulan 1 tane tavan yaþat bari ytd.
Yer Ýmleri