https://invst.ly/twdhp
geçmiþ takas durumunu biraz inceledim..
2019 da 5 aracý kurumda toplam %87 varmýþ iyi mal dagýtýlmýþ hisse 9.90 tl görmüþ ve 2 tl gelmiþ ..
2021 aracý kurum dagýlýmý 5 aracý kuruma göre %49 ..tekrar toplamalarý biraz zaman alabilir tabi degiþik kurumlara dagýtmadý iseler..hisse þuan %100 pirimli gözüküyor..genel bakýþ
20,50,100 ve 200 günlük ortalamalar bayagý sýkýþmýþ yeni bir altýn vuruþ yapýlýrmý onu bilemem..
aklýmda duracagýna portföy,de dursun diye az birþey cuma günü 3.92 aldým..
ZIR-DELÝ Y.T.D
yükseliþ öncesi bekledýðým kýrmýzý bar ( Caroline ) halen gelmedi.. svg Caroline 4.14 e çarparken mi yoksa 3.92 3.72 aralýðýnda mý gelecek bilmiyorum... bildiðim tek þey ÝSFIN teknýk açýdan beni çok yordu.. bu zilliyi mahalleye kadar deðil kapýya kadar kovalayacaðým.. yakalarsam..![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Böyle zamanlarda içinizdeki hisse güveneceksiniz..
1-Uzun süredir yatayda aþaðý yukarý hareketlerle giden hisse sert yukarý tavan yaptý iþlem hacmi 3 gün kadar 2-5 sýradaydý.
2-Kar açýkladý.
4.daha dandik Finansal þirketler yükseliþ rekorlarý kýrýyor. 5 e 10 a katladý
5.Ýþ bankasý 2021 sonuna kadar borsada halka açýk iþtiraklerine 500 Milyon TL na kadar geri alým (satýrý Týkla Gör)yetkisi verdi yani kaðýtlarýnýn arkasýnda ve bunlardan biri ISFIN .
6. TA olarak baktýðýnýzda daralan üçgeni kýrmak üzere, mart baþý nisan ortasý arasýnda bir zamanda YUKARI kýrma ihtimali güçlü görünüyor BENCE ve ENDEKSTE BÝR DÜÞÜÞ OLMAZSA. Çünkü X100 kaðýdý uyar düþer.. Çýkýþta ilk ciddi dirençler 5.35 ve 6.6 TL
7.Bu kaðýttan beklentimiz varsa ki var, kötü deðil batýk deðil. buralardayýz yazýyoruz çiziyoruz. O zaman biraz kalbimizi ferah tutalým. Bu kadar beklemiþiz 1 , 1.5 ay daha bekleriz.
8. Ben böyle yapacaðým bu görüþüm tavsiyem deðil
Eldekilerin kýymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksýn. M.S 2001-Karya
daha önceki yazýmý alýntý yapýp cevaplasan daha makbule geçerdi.. 3 veya 5 günde hisse alýp satan degilim kendime göre bir analizim var onu yakalayýp hisse bilançosuna ve kar oranýna baktým,mý iþ tamam dedik ve cuma günü porföye kattýk..
hayýrlýsý diyelim:bol þanslar
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri