yeþil yatýrým bilanço geldi. zýncir gayrýmenkul 25.02. 2022 tarýhlý deðerleme deðeri 43.141.712 tl kphol payýna düþen kar 7.661.243 tl
2023 te bu iþ biter
yeþil yatýrým bilanço geldi. zýncir gayrýmenkul 25.02. 2022 tarýhlý deðerleme deðeri 43.141.712 tl kphol payýna düþen kar 7.661.243 tl
2023 te bu iþ biter
Hayýrlý olsun.
Elexia Levent te ygyo dan alýnan toplam alan 1550 m2 idi. 2022’de satýlabilir alan 1150 m2 görünüyor raporda.
Buradan 400 m2’nin satýlýp parasýnýn alýndýðýný anlayabiliriz sanki?
20 binden satýldýysa 8 milyon nakit girmiþ olabilir kasaya. Onunla da senetle araba iþine para aktarýlmýþ olmasý muhtemeldir.
Neyse açýklanýnca göreceðiz.
Kar edildiði kesin olarak ortaya çýkmýþ oldu þu durumda.
Bu nasil bir is imkb hisse senedi aliyoz sonra birgun kapatiyon kapatma sebebin istiraklerin odeme zorlugu eee istiraklerinden yesil holding yuksek bedellisini kabul ediyon bu nasil is nasil tereyag ben sunu bilirim bist ve spk yi mahkemeye verelim bu karar yanlis bi karar aklim ermiyor muhatap yok
Alasara kardeþ patron yeþilde paçayý sermaye artýþýyla kurtardý, yyapý ve ygyo da da Halkbank’la kredi anlaþmasýyla projeleri tamamlayacaðýný duyurdu geçen yýl. Dolayýsýyla bu gerekçeleri denetim raporunda yazan baðýmsýz denetçi yeniden olumlu görüþ verirse ve kar da gelirse son denetim raporunda da yazdýðý gibi yeniden baþvuru yapacaktýr. Patron bizden daha çok ister kota alýnmasýný. Ümidimizi yitirmeyelim. Güzel günler çok yakýnda inþallah. O zaman kýtlama yapacaðýz. Ben öyle yapacaðým en azýndan.
Kapital yatýrým holding sitesinden bilanço yayýnlanmýþtý. Kaldýrýlmýþ. Tekrar yayýnlanýr mi ?;
Bunlardan her þey beklenir.
En azýndan siteyi komple kapatmadýlar.
Hadi artýk dostum yolla þu haberi. Þirketimiz kara geçti de.
Faaliyetlerimiz devam ediyor de. Senetle araba iþine de baþladýk þu kadar kar yazdýk de.
Geri dönüþ için baþvurduk BÝST yönetimi de onayladý de.
Bekliyoruz.
Yer Ýmleri