Forum reklamýnda "Allah var mý beni ikna edin" yazan bir reklam görseli çýkýyor. Düþün artýk bunlar bile neyin eksik olduðunu anlamýþlar ama yanlýþ anlamýþlar. Bu soruyu þirket sahiplerine sormalarý gerekir. 36.500 liram uçtu gitti. Sizin Allahýnýz var mý? beni ikna edin hadi.
Evet anlaþýldý. Bir sene süresi varmýþ. Belki Borsa tekrar açýlýþýna izin verebilirmiþ. Her hangi bir giriþim yok. Olumlu bir geliþme yok.
Umut yok malesef.
Borsanýn bu þirketi niçin kottan attý? Gerçekte Sermayesi ekside, öz sermayesi kalmayan, haciz durumu olanlar hala iþleme devam ediyor,
Kimi güvel, çok yazýk?
Ýki cihanda elim yakanda ey engin efendi, ey ortadoðu ve ey borsa yönetimi.
Hukuk nerede? adalet nerede? devlet nerede? bir sürü saçma sapan þirket nereden nereye gitmiþ, bizim paramýzý pul ettiniz.
Þu an için yeniden açýlma ihtimali bile yok. Açýldýðýnda borsa çökmüþ olursa yine kaybedecek.
Soruyorum sizin Allah'ýnýz var mý?
Ben hakkýmý nasýl arayacaðým?
Mahkemeye versem bir de üstüne masraf edeceðim ve o da cabasý olacak.
Söyleyin ey maðdurlar, biz ne yapacaðýz? nereye baþýmýzý vuracaðýz?
Hayýr maðdur kardeþim aramadým.
DÝRÝT her gün icra bildirimi geliyor ama iþlem görmeye devam,
Daha onlarca þirket var iþlem görmeye devam eden, birçoðu borca batýk.
Ama borsa yönetimi hiçbir uyarý yapmadan kphol'ü iþleme kapatýyor, hem de sermaye artýþ kararý alýnmýþken.
Kimi arayýp neyin hesabýný soracaksýn.
Ýnsaf etmelerini ya da emri verenlerin anlaþmalarýný bekleyeceðiz.
yýl sonu mali tablolar yayýnlanýnca biste basvuru olabilir
Yýl sonuna da bir þey kalmadý ama onun da bilançolarýnýn hazýrlanmasý mayýs ayýný buluyor maalesef.
Yani en az 6 ay daha bekleyeceðiz demektir.
Þunu merak ediyorum. Bu þirketin baðýmsýz ve diðer yönetim kurulu üyeleri halen maaþ alýyorlar mý acaba?
Kendi hakkýmý kesinlikle helal etmiyorum.
Yer Ýmleri