ortadoðu enerji kömürcüoda tesisi þubesi yetkili kiþi kamil engin yeþil -28.09.2020
ortadoðu enerji odayeri tesisi þubesi yetkili kiþi kamil engin yeþil -28.09.2020
þayet kphol enerji iþtiraki gerçekleþirse borsaya tekrar basvurur.
ortadoðu enerji kömürcüoda tesisi þubesi yetkili kiþi kamil engin yeþil -28.09.2020
ortadoðu enerji odayeri tesisi þubesi yetkili kiþi kamil engin yeþil -28.09.2020
þayet kphol enerji iþtiraki gerçekleþirse borsaya tekrar basvurur.
Son düzenleme : carizma; 09-11-2020 saat: 21:41.
YEKDEM’de Yer Alan Fiyatlar (Uygulanacak Fiyatlar (ABD Dolarý cent/kWh) Biyokütleye dayalý üretim tesisi (çöp gazý dahil) 13.3 ) 2030 yýlýna kadar devam edecek Kaç Yýl Süre Ýle Uygulanýr? 5346 sayýlý YEK Kanunu’nun yürürlük tarihi olan 18/5/2005 tarihinden 30/Haziran /2021 tarihine kadar iþletmeye girmiþ ya da girecek olan ve bu Kanun kapsamýnda yer alan üretim tesislerine 10 yýl süre ile uygulanýr.
kphol & kamilenginyeþil & býst
yeniden baþlasýn
körfez enerji, yeni sermaye 20 milyon 19.900.000 ortadoðu enerji , 50.000 tl kamil engin yeþil , 50.000 tl liainvest llc
Engin, yeþil holdingi uçuruyor. Kapanmasaydý þimdiye 10’u geçmiþti kapital. Ula Engin...
Zincir Gayrýmenkul geliþtirmenin %50 hissesine sahip olmasý nedeniyle YGYO'nun onun üzerinden yatýrým yapmasý durumu olabilir. Zincir Gayrýmenkulün deðeri artarsa KPHOL'de deðerlenir. Böylece tekrar önü açýlabilir.
Ya da bu þirketi (KPHOL'ü) borsaya açýk baþka þirketine satabilir. Veya borsaya açýk bir þirketle birleþtirerek pay verebilir bize. Örneðin halka açýk ve kamilin sahip olduðu þu anda epey prim yapan bir hisseyle birleþsek süper olur. Her türlü umut var yani.
Yeter ki Kamil 1 milyon lotunu kurtarmak istesin.
Tek sorun mevcut borsa yönetimi. Bütün bu yazdýklarýmýn mevcut borsa yönetimi ile olmasýný olasý görmüyorum maalesef.
Þirketi arayýp görüþen var mý hiç?
Ben bundan batýrdýðýmýn tamamýný kurtardým baþka hisselerden.
Dolayýsýyla bundan gelecek her kuruþ kar olacak bana.
Bilgi edinen arkadaþlar paylaþýrsa mutlu olurum yine de.
Yer Ýmleri