Bankalarýn kafasý karýþýk, teknik altyapý ve hukuki yorumlamalar, belirsizliðin gitmesi için zaman lazým. Bana yarýndan itibaren geçerli diyen de oldu. Sonra tekrar arayýp teknik altyapý sorununu çözdük. Bugünden geçerli dedi. Olabildiðince oran sorarsak arkadaþlar piyasanýn nasýl þekillendiðini görürüz. Aktif 60 gün saçmalýðýný kaldýrýp %15.50 üzerine atmazsa, bu ortamda çok avantajlý olacaðýný sanmýyorum.
Daha durun faizler artmaz diyenleri de göreceðiz. Artýk her türlü nakitin çok kýymetli olduðu zamanlar geliyor paranýza sahip çýkýn.faizler 20 nin üzerindeyken 2014 focus aracýmý aylarca 68 e satamadým. O günler de gelecek nakit kraldýr
Burgan bank sadece yeni açýlan hesaplar için geçerli diyor. Eski hesaplar temdit olursa %15 stopaj alýrým diyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Akbanký aradým bugünden geçerli olduðunu düþünüyoruz dedi ama kesin bir þey diyemedi geçerli olursa sistem otomatik günceller dediler
Aktifbankla ilk çýktýðý günden beridir çalýþýyorum en eskilerden ben ve birkaç kiþi vardýr
Þimdi aktifbanka bu oranlarla kimse gitmez piyasanýn yüzde 2 üzerinde olmasý gerekiyor hep böyleydi daha sonra müþteri bollasinca onlarda para ihtiyacý duymamaya baþladý
Bu ortamda bankalar 13 veriyorsa aktifbank
Stopaj kesileceði için artý faizi iptal edip 16 ya çýkmalý ki bi cazibesi kalsýn.
Devlet garantisi de yok ne cazibesi var bononun yarýn 16 ya çýkarmalý bonoyu.
Yer Ýmleri