Saat 4.5 olmus nkolay daha yeni gönderiyor mesaji .
Þekerbankta 12.25 var diye msj atmis enpara ile yarýþýyor heralde.
Saat 4.5 olmus nkolay daha yeni gönderiyor mesaji .
Þekerbankta 12.25 var diye msj atmis enpara ile yarýþýyor heralde.
Mevduat karþýlýðý 13, 42 Nkolay. BLA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekim 26 dan sonra en az N kolay 15,65
Mevduat karþýlýðý 14
bu arkadaþýmýzýn söylediði ben de defalarca belirttim. nkolay hergün ayný faizi vermez. bazý günler daha düþük bazý günler daha yüksek günlük faiz alýrsýnýz. dolayýsýyla günlük takibini iyi yapmanýz lazým. nkolay size vade sonunda vereceði faizi garanti ediyor ama günlük faiz þu kadar olur demiyor, günlük faizin garantisi yok belli bir standardý yok.
ben daha önce oranlarý yazdým 14,65 ile 15,25 arasý oranlarý tek tek yazdým 15 çýktý benim beklentim 15,25 idi þimdi gene söylüyorum 15,65 en az ekim 26 dan sonra neti 13,3 olur.
Çünkü benim enflasyon beklentim yýl sonu 11,5 ona göre hesapladým 5 ekim deki enflasyon çok önemli ayrýca kasým ayýndaki ABD seçimleri de, benim senaryom her þey iyi giderse tersi olursa yandýk
Bundan 8 - 9 yýl önce piyasa faizleri 10 - 11 iken Aktif 13 - 14 verirdi, o zamanlar nkolay yoktu, 2 - 3 aylýk Aktif bonolarýný Denizbank satardý, hep piyasanýn 3 puan kadar üzerinde olurdu, þimdi HSBC ile ayný, hatta daha düþük, buna halk arasýnda bir þey denir, burada söyleyemeyeceðim.
Yer Ýmleri