Kaldý 12 gün faizler ne olacak göreceðiz
Kaldý 12 gün faizler ne olacak göreceðiz
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...sahip-6078405/
Borsadaki rezillik
piyada resmen serseri gibi dolaþan bedavaya daðýtýlmýþ tl var, her þeye talep oluþturup hem cari açýðý artýrýyor hem de tlnin deðer kaybetmesine neden oluyor. acil bir þekilde yüksek faizle bu para piyasadan çekilmeden piyasadaki fiyat anormallikleri düzelmez.
2017 Eylül Passat 1.4 TSI TRENDLINE DSG - 124.600,00 TL
2020 Eylül Passat 1.5 TSI IMPRESSION DSG - 358.900,00 TL
Söyleyeceklerim bu kadar![]()
Yine de sokaklar sýfýr arabadan geçilmiyor..Daha aðustos da arkadaþ bastýrdý parayý 200.000+ a aldý arabayý..Hemde dolar bozdurup..Üzerine düþük faizden ihtiyaç kredisi de ekledi..Almýþken bi 30.000 de fazla aldýlar..
Kanka araba da durduðu yerde deðerleniyo almamak saçmalýk dedi..gezmesi hatunu da bedava dedi..
Pazar biraz mahalle arasýnda yürüyüþ yaptým..
Sanýrsýn bi yerde panayýr var..
Yada araç geçit töreni..1 dk karþýya geçemedim bi yerde..Önümden mercedes ler audiler bmw ler her modeli hemde..ford lar wolkswagen lar...
Bu kadar gýcýr gýcýr daha kokusu üzerinde araç ben ömr-ü hayatýmda görmedim..Ýçinde gözlüklü pis sakallý delikanlýlar ile yanda yine gözlüklü elinde cep telefonu ile oynayan hatunlar..Sonra geldim foruma baktým ..Batýyoruzzz!! modu..Corona moduu!! Þuna zam geldi buna zum geldi modu..
Sokaklar bambaþka..
kredi ile daðýtýlan para gelir durumu iyi olanlarýn eline geçti onlarda altýn dolar ev araba notebook telefon ne buldularsa saldýrdýlar bazý büyük ekonomistlerimiz pandeminin baþýnda para basalým enflasyon yaratmaz diyordu nasýl yaratýrmýþ gördük bedava para imkaný olanýn eline geçerse dandik hurda olmuþ arabaya 200 bin isterler böyle
Borsadaki yabancý payý..
63 68 arasý gider gelirdi yýllardýr..
50 nin de altýnda..
QNB nin halka açýklýðý çok az..Orada spekülatif yukarý çekerek yabancý artýþý olmuþ gibi gösteriyorlar..
Açýn bakýn temmuzdaki yabancý zýplamasý sýrasýnda QNB bank da tavan serileri çektirmiþler..
Þimdi bakýyorum 2 gündür yine tavan..
Yer Ýmleri