Bugün GLP'den kullaným olursa muhtemelen fonlama maliyeti %13'e gelir...
Bugün GLP'den kullaným olursa muhtemelen fonlama maliyeti %13'e gelir...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
https://www.bloomberght.com/gayrimen...eliyor-2267344
Gayrimenkullerin vergilendirilmesinde esas alýnan alým satým deðerinin belirlenmesi ile gayrimenkul sahipliði üzerinden alýnan vergilere iliþkin yeniden çalýþma yapýlacak
yuvarlayýn vergileri gelsin.![]()
Dün gittim...Odeabank aylýk yeni müþteri 12.50... Yýllýk kýlçýksýz temiz %13.50...0.25 puan enflasyon endeksli...tavsiyem aktif bankýn günlük vergi avantajlý günlük bonosu olan %15 faizidir...ancak ana hedef vergi avantajýný yýl sonunda kalkabilir ihtimaline karþýn vadeyi ona göre ayarlamaktýr...dolar böyle gittiði yerde faiz medine dilencisi olamaz...mutlaka denge kurulmak zorunda...yani faiz öylede böyle artmak zorundadýr...tahmini görüþüm faizler ortalama 17-18 faize kadar çýkacaktýr...nihayetindede bu seviyelerden dolara falan yatýrým yapamayacaðýmýza göre bu faizlere abdurrahman çelebi demek boynumuzun borcudur. ..sonuçta riski az bulduðumuz noktada fýrsatlar asla bitmez..
Valla yaþýn kaç bilmiyorum kardeþ ama görünen köy klavuz istemez.. Ben gördüðümü yazýyorum...kimse açlýktan ölmüyor bu ülkede...ben mecazi anlamda faize bakýpta moralimizi bozmayalým paramýz eriyor bittik mahvolduk moduna girmeyelim diye söylüyorum..sen neyi görmek istiyorsan elbette orayý gör...görmekte bakmakta ücretsiz kardeþ nasýlsa..sen pazar gününe takýlmýþsýn...ben hergün dýþardayým...heryeride görüyorum..
Yer Ýmleri