Merhaba, geçen hafta siz ve toprakserdar, teb marifetliyi kapat -aç yaparak güncellendiðini ýsrarla yazmýþsýnýz. Benim yeðen de size uyarak iþlem yapmýþ. 13 olan faiz oraný iþlemden sonra 14 yerine 11,75 devam faizine düþmüþ. Müþteri temsilcisi, genel müdürlük derken zorla 13 olarak tekrar alabilmiþ.
Belki iyiniyetle yazýyorsunuz ama, lütfen yapmayýnýz. Ýnsanlar zarara uðruyor. Sinir- stres de cabasý. kesin olarak kendiniz test etmediðiniz bir þeyi yazmayýnýz. Misal bugün ben 14 olan kiraz hesabý ; müþteri temsilcisine rica ederek 15 yaptýrdým ama özel þartlarýný yerine getirdim. Þartý en az 5 bin liralýk fcv fon almamdý. Aldým fonu. Onlarda oraný 15 yaptýlar. Yani görüþerek hallettik.
ben % 13 olarak baþladýðým teb marifetli hoþgeldin hesabýný 02 Kasým 2020 tarihinde kapatýp yeniden açtým.
ve % 14 hoþgeldin oranýný aldým.
ve hala % 14 ile devam ediyorum.
burada yazmamýn sebebi tekrar kapatýp açan ve % 15.50 oraný alan var mý onu teyit etmek çalýþýyorum.
kimseyi yanýltmak yada yanlýþ bir yola sevk etmek için bir nedenimde yoktur.
faraziye de konuþmadým.
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Tebin sitesinde bostaki para 2500 3500 5000 7500 yaziyor .cebteteb marifetli aratarak bakinca tüm paralara 2500 çýkýyor hangisi dogru ?
Þunu netleþtirelim bende geçen hafta öðrendim bu durumun deðiþtiðini..
Ýlk defa hoþgeldin faizi alýyorsanýz aç kapa yöntemi ile güncelleme oluyor, 2. defa mt yada otomatik yoldan hoþgeldin tanýmlanan varsa aç kapa yöntemi iþe yaramýyor yada sonradan oran düþüyor bu ayrýma dikkat edelim.
Burgan 14,25 günlükte aktif kýþ uykusunda.
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
aç kapa her zaman müspet sonuç vermiyor, benimki 13 idi, 12'ye gerilemiþti. sonra da nkolay a göndermiþtim.
mt de cevap vermedi,
Yer Ýmleri