Özelden bana da yazabilir misiniz ?
Ben de arada kaldim
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Faizlerin 2021 de yüksek olacaðýný:
en azýndan þu andan daha yüksek olacaðýný düþünüyorum,
22 - 23 civarýndan düþük uzun baðlamayý düþünmem.
Asla YTD.
Þunu demek istiyorum.
Geçen yaz 20 villa kaç dolara satýldý?
Bu yaz 1.6 milyon TL kaç dolara tekabül ediyor.?
Tl ile alýþ satýþ fiyatý vermek devalüasyon göz ardý etmek demektir. Dolar bazýnda kafa kafaya fiyat çýkmasý muhtemel olabilir. Tabi geçen yaz sýkýntýdan acil olarak düþük fiyat ile satýldý ise 20 villa o zaman iþler deðiþir (Mal alýþta kazanýlýr kuralý iþler).
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Tam tersi beklentim var. Sadece Türkiye özelinde deðil tüm dünyada EM lere portfoy giriþleri baþlayacak 2009 süreci benzeri bir süreç bekliyorum en beðendiðim varlýklar altýn ve borsa; zorlarsak coin ler. Faiz 15 - 16 bulmuþken yapýþtýran karlý çýkacak bana göre. Tahvil, dolar, petrol ve borsadaki hareketler tezimi destekliyor.
Ben de faize girecektim ama borsa daha çekici olduðuna karar verdim borsada devam ediyorum.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de
Corona yüzünden ekonominin genel bozukluðu ve hatta daha da kötüsü Türkiye özelinde Turizm gelirlerinden yýlda 35 milyar eksildiði bu sene ve Sonralarý da devam edecek gibi bir durumda ve Merkez Bankasý kasa sýfýrlanmýþken %25 tane aþaðý faiz kabul etmemek lazým.
2 yýl önce bu dediðim kötü durumlardan hiçbiri yokken %24 politika faiziydi. %30 alanlar vardý
Never YTD
Yer Ýmleri