Zamanýnda Enpara gerçekten rakipsiz ve çýðýr açan bir uygulamaydý. Sonra El deðiþtirdi ve iþlevi bitirildi. Aktif de en azýndan son 5 yýldýr faiz konusunda rakipsizdi. Eft kolaylýðý, paranýn gecelik gibi ama uzun faizden deðerlemesi vb.
Eskiden nkolay stopajda avantajlýyken þimdi tam aksine dezavantajlý durumda kaldý.
Buna raðmen gene de diðerlerine göre iþimizi görüyor.
Diðerleri hem stopaj avantajlarý da olmasýna raðmen bin dereden su getiriyorlar.
Yok boþta para býrak, yok þu kadarý vadeli bu kadarý vadesiz, yok hoþgeldin vs
Onlarýn da çekilir tarafý yok.
Nkolay'da +1 saçmalýðýný karar verici mudi olarak nasýl kaldýrýlmasýný saðladýysak, zaman içerisinde boþta para býrak ya da ek faiz için KMH aç denmesi saçmalýðýný biz kaldýrtacaðýz.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Arkadaslar Merhaba mevduat olayinda yeniyim. 120bin civari param var. Enparadaydim ama burgan i gordum en para ayin enparalisi ile 14 verirken burgan hic ugrasmadan 16 veriyor.
Burgan yafa Nkolay hangisi tercih edilmeli
Guven konusunda sýkýntý olur mu ileriki dönemlerde?
Ve bunlarda 150K devlet garantsinevgiriyoemu
Mi 9T cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Merhaba,
N kolay bonoyu 2019 yýlýndayken en fazla 1 buçuk yýllýk bono alabiliyorduk bugün deneyeyim dedim en uzun tarihli olarak sadece 73 günlük veriyordu?
Sebebini bilen var mý acaba?
Selamlar
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer Ýmleri