iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þarjýn az ama kar yüksek![]()
Usd try de sell girmek müthiþ bi risk ya ocak krizi sell girdiðim döneme denk geldiði için dünya kadar zarar etmiþtim
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba dostum yurt dýþýnda açtýðýn bu hesap xm firmasý mý acaba?
Yurtdýþýnda hesabým yok spk tebliðinden önce türkiye de trade ediyordum. Tebliðden sonra fx i býraktým. Yurtdýþýndaki firmalara güvenmiyorum hele ki xm e hiç güvenmiyorum.
Türkiyede
Swap, spread vb. kriterleri ele aldiðimizda en iyi foreks firmasý sizce hangisi.
Yardýmcý olacak arkadaþlara þimdiden çok teþekkür ederim.
dostum forexte swap aslýnda göz boyamadýr. 1 gecede aldýðýn yada ödediðin swapý spreadýn anlýk açýlmasýyla ödersin. o sebeple swap e bakma. spread kimse sabit sunmuyor . garanti tera tacirler en iyisi türkiyede. Bunlarýn en önemli özelliði server sayýsý sebebiyle iþlem hýzýn diðer kurumlara göre daha hýzlý. Spreadler normal. hleki piyaada son 4-5 yýlda türemiþ türk firmalarý var adýný vermim asla bulaþmayýn. gerçekte oluþmayan fiyat hareketleri ve bilerek spread açarak hesabýnýzý bitirmeye yönelik hareketler çok olur.
selamlar. tebliðden sonra bende býraktýydým foreksi. yurtdýþý hesap açmak istiyorum ingilterede. hesap açýyolar gerçi ama, bi ceza vs.gelirmi ilerde. yurtdýþý aktif kullananlar varmý
Yer Ýmleri