Bildiðim kadarýyla
XM forex'te bitcoin ile yatýrým yapýlabiliyor. Þirket Güney Kýbrýs merkezli ve CySEC lisansýna sahip, daha önce yatýrým deneyimim oldu. Para yatýrýrken de çekerken de bir sýkýntý yaþamadým. Spread oranlarý da düþük. Hatta bazen bitcoin ile yatýrýmlara bonus bile veriyorlar.
FXOpen þirketinde de bitcoinle yatýrým yapýlabiliyor. ASIC lisanslý bir þirket. Yalnýz spread oranlarý yüksek.
Thinkmarkets da bitcoin ile yatýrým kabul eden þirketlerden biri. Avustralya merkezli ve ASIC lisansýna sahip. Bu yüzden güvenilir bir firma. Spread oranlarý ise orta halli diyebilirim.
Admin Markets, VFSC lisansýna sahip bir yurtdýþý forex firmasý. Bitcoin ile yatýrým kabul ediyor. Admin Markets'ta da yatýrým yaptým daha önce hatta hala bir miktar yatýrýmým orada arasýra iþlem açýyorum. Daha önce para yatýrýp çektim herhangi bir sýkýntý yaþamadým. Ayrýca spread oranlarý da oldukça düþük. Tavsiye edebilirim.
Benim bildiklerim bunlar hangisi sana uygunsa þirkete hesap açýlýþ baþvurusunda bulunup, müþteri hizmetlerinden fonlama adreslerini alabilirsiniz ve fonlama yapýp yatýrýma baþlayabilirsiniz.
Yer Ýmleri