Ya Arkadaþlar,YGYO ayný gün 2 saat sonra bu haberi yayýnladý,bunu okumadýnýz mý?
07.11.2019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açýklamaya istinaden, Alýcý taraf olarak sehven ICBC Bank yazýlmýþ olup konuya esas Alýcý, yabancý fonu temsilen ICBC Yatýrým Türkiye Yatýrým A.Þ.'dir.
Henüz satýþ sözleþmesi imzalanmamýþtýr. Sözleþme koþullarýnýn belirlenmesi için görüþmeler devam etmektedir. Sözleþme imzalandýðýnda gerekli bildirim tarafýmýza yapýldýðýnda derhal Kap'a duyuracaðýmýzý baþkaca mecralardaki söylentilerin esas alýnmamasý gerektiðini saygýyla yatýrýmcýlarýmýza ve kamuoyuna sunarýz.
Yatýrým yöntemimi deðiþtirmem gerektiðinin farkýndayým bu çok kolay olmayacak, yýllarýn tercihi ve alýþkanlýðý
almayý düþünüp de almayýp kaçýrýnca hisseyi artýk ardýndan koþmuyorum ekseriyetle
teknikçiler bu konuda avantajlý hisse tredini belli ettikten sonra alma stratejilerin de ekseriyetle haklý çýkýyorlar
zaten þöyle bir deyimde var'' hisse yükseliþ trendinde ise yatýrýmcýsýný yukarý taþýr, yok hisse yatay yada düþüþ trendin de ise yatýrýmcý hisseye hamallýk eder'' bu çok doðru.
Hala boþaltmadýnýz mesaj kutunuzu, yukarýdakileri yazmýþtým.
sn kitapcý dediðim dedik kim ne alýp sattýðý,temel verileri umrumda deðil ben cizgilerime inannýrým
gerek hammallýk yaptýk sayýn 2 aycýk ama sonunda kazanan ben oldum
ha dediðim dibi bu iþ burada bitmedi
rakamlarý size verdim
gelirse ki bu bürüt ile gelmesi gerek tüm lotlarýmý geri koyarým
yatýrým öyle 3-5 gün,hafta ile olmaz
bunu pkart ta 320 lerde iken söylemiþtim sizde inceden laf sokmuþtunuz
benim zaman kavramým yok
ekmek alacak para cebimde olduktan sonra gerisi önemli deðil ytd
msj kutum boþ topiklerde artýk yazmayacaðýmý belirttmiþtim
bol kazançlar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri