YGYO özsermayeyi yemiþ bitirmiþ bu fiyat ona çok bile YYAPI'da zararda tüm zararda olanlar hisseler gibi dip fiyatlarda YEÞÝL ise zaradayken 1 TL fiyatý vardý kara geçince 35 katýna çýktý yani 35 TL oldu 2018 grafikleine bakarsanýz gene benzer bir kar açýkladý gene benzer bir endeksteyiz 35 TL'ye zaten çýkmasý gerekir bu FK ile PD/DD ile 35 TL bile çok ucuz bu hisse için.
Benim yazdýðým ise bir adým ötesi yani karlýlýðýn devam etmesi ve WOWWO'nun halka arzý noktasýnda ne olabiliri yazýyorum.
Karlýlýk devam edecekmi evet edecek çünkü þirket 36 ay vadeli araba satýyor 2 yýl önce sattýklarý geçen yýl sattýklarý hatta bu sene Mart ayýna kadar sattýklarý araçlarýn paralarý hala geliyor %24 faizlerden yüzde 10'lara düþen bir faiz var bu adamlar araçlarý tefeci faiziyle satmýþ %50 %60 gibi faizler uygulamýþlar tüm parayý tek seferde ödeyip senetleri geri almak isteyenlere sadece %5 faiz indirimi yapmýþlar bu kadar karlý bir þirket bu fiyatlarda dururmu zannetmiyorum ancak sermaye arttýrýmý, bilançoda karlýlýðýn devamý wowwonun halka arzý gibi durumlarda beklentiyi yüksek tutmak gerekir diye düþünüyorum.
WOWWOW Yýllardýr bilançosunda görünen karýný niye ortaklarýna aktarmýyorlar? Neden WOWWOW da birikmiþ karlar duruyor. Hep konsolide bilançoda kar görünüyor. Fakat Vuka göre bakýldýðýnda þirket kayýtlarýnda bu kar yok. Þirket zararda görünüyor.
Þirketin yüzde 400 bedelli kararý vardý. Þikayetler üzerine geri çekmiþti...Tekrar karar alabilir ve ortam çok uygun görünüyor...
WOWWOW Bilançosunda daðýtýlmayan karlar WOWWOW þirketin bilançosunda zarar olmasý durumunda kar yok olacak. Zarar geçmiþ dönem karýndan mahsup edilecek...
WOWWOW Niye kar payý ve bedelsiz sermaye artýþý yapmýyor? Niye kurulduðu günden beri kar daðýtmýyor. WOWWOW Eðer bedelsiz sermaye artýþý yapsa bir þekilde bu kar yeþile gelmiþ olacak. Yeþilde bunu bedelsiz sermaye artýþý yaparak sermayeyi güçlendirecek ve ortaklara bedelsiz hisse senedi verecek.
Bizlerden çok zekiler hem de çok!!! Benim kafam çalýþmýyor.
Niyet önemli.
Twitter arama motorunda yeþil maðdurlarýnýn çalmadýðý kapý kalmamýþ diye okuyorum.
Kazanýlan para çok kabuk kaybediliyor ve telafi edilmiyor. Hýrs zarardýr...
Yýllardýr derken wowwo þirketi 2018 yýlýnda kurulmuþYani toplasanýz 2 sene olmamýþ.
Yeni kurulan þirketler kar daðýtmazlar bir þirketini kar daðýtmasý için yeterli bir büyüme seviyesine gelmesi gerekir. 5000 araba ile baþlayýp 2 senede 20.000 üzerinde arabaya ulaþmýþ þirket þirket kar daðýtmak yerine sürekli büyüyor çünkü elinde ne kadar fazla model olursa satýþlar o kadar çok artýyor.
Bir þirketin maðduru olabilmen için o þirketin batmýþ ve borsa kotundan çýkarýlmýþ olmasý lazým Yeþil batan bir þirket olmadýðý için maðdurlarýda olamaz söylemek istediðiniz þey þuysa hisse 1 TL'den 35 TL'ye çýkmýþ oradan 7 TL'ye düþmüþ bir anda 35 katýna çýkan hisseyi koþup alana biz maðdur demiyoruz bu zengin olma hevesiyle her tavan yapan hisseye atlayan insanlarýn eninde sonunda baþýna gelecek olan þeydir Yeþil olmazdý baþka hisse olurdu.
Þu anda hisse 12 TL diyelim 2 ayda 400 TL ye çýktý birileride gidip 400 TL'den aldý þimdi 400 TL'den alanlar hisse 800'e çýkýnca iyi güzel hoþ olur ama 100 TLye düþse maðdur mu oluyorlar peki 800'den düþseydi bu seferde baþkalarý maðdur olurdu 35 - 40 katýna çýkan hissede mutlaka birileri zengin birileri maðdur olacaktýr. Hisse bu satmazsan zararda olmaz uzun vade tutusunlar her tavana atlamasýnlar.
Hissede en büyük sorun GÜVEN ! Öyle olmasaydý bu hisse bu fiyatlarda olmazdi..piyasa aktörleri de bunu cok iyi bildikleri icin hisseden uzak duruyorlar..Daha aci olaný da hisse sahiplerinin ve yönetenlerinde kendi sirketlerine ve hisselerine GÜVEN duymamasi ! Ytd
Güven sorunu halledilirse iyi haberlerle..yapilandirma , ortaklik , satýþ , iyi bir bilanco , e ticaret sirketi olarak talep görmesi bu yönde yapýlanma gibi inandýrici ve reel geliþmeler olursa YEÞÝL icin bu yaz cok sýcak gecebilir...özelliklede WOWWO e ticaret nedeniyle beklentiler Mayýs ayýndan baslayarak önden satýn alinabilir ! Izleyip görecegiz..ytd
Yer Ýmleri