Ben de aldým. Hayýrlý olsun.
Ýlk aldigimda covid öncesi 17 den alýp 14.50 den zor kacmistim.
Ancak bu dönemde wowwo üzerinden güzel kar edeceðini düþündüðümden 18.leri geçince alým yaptým biraz. Bilançoya kadar burada kalmayý düþünüyorum
Ben de aldým. Hayýrlý olsun.
Ýlk aldigimda covid öncesi 17 den alýp 14.50 den zor kacmistim.
Ancak bu dönemde wowwo üzerinden güzel kar edeceðini düþündüðümden 18.leri geçince alým yaptým biraz. Bilançoya kadar burada kalmayý düþünüyorum
Diðer sýð hisseler alt pazara ineceði ve brüt takasta iþlem göreceði için, ana pazardaki YESÝL gibi sýð hisseler flaþ olabilir önümüzdeki dönem. Gözden kaçmýþ ve oldukça ucuz görünüyor, bu dönemde nasýl bir borsa döngüsü olduðu irdelenirse bu insaný þaþýrtýyor resmen. Gevþerse alým düþünebilirim. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Bu dönem gerçekten enteresan.
Covid sonrasý evde kapanan insanlar , iþsiz kalan insanlar vs borsada umut aramaya baþladýlar. Sosyal medya mecralarýnda örgütlenerek veya birilerince speküle edilerek özellikle çok sýð hisselere toplu olarak yönlendirildiler. Bazýlarý gerçekten çýlgýnca paralar kazandýlar. (muhtemelen bir süre sonra çoðunu kaybedecekler)
Kazandýkça hisseden hisseye koþtular. Hem kendilerine hem de kendilerini yönlendirenlere güvenleri artýkça arttý. Hisseden hisseye geçiþler topluca olduðu için genelde baþarýlý oluyorlardý ama hisseler en sonunda yüksek fiyatlardan birilerinin elinde kalýyordu.
Bu dönem adeta hayvan belgesellerini andýrýyor. Sürü þeklinde koþuyorlar. Bir anda yön deðiþtirip diðer yöne koþuyorlar. Her dönüþte zaiyatlar arkada kalýyorlar. Kalanlar koþmaya devam ediyorlar.
Böyle bir dönem yaþanýyor borsada. Yüzbinlerce küçük yatýrýmcý yorulana kadar koþacaklar gibi görünüyor.
Hisse 18 den 24 hareketi çekti. Forumda kimse yok. Bu güzel iþaret.
Yalnýz olmak da hiç iyi deðilmiþ. Ýnsan tavan tavan giden hisseye bile yorum yapmak istemiyor.
Kalan üç beþ kiþiden biriyim demekki[emoji3][emoji3] sakinlik iyidir....
bu hisse ne zaman halka arz oldu?
2006 da % 50 ve
2011 de % 200 bedelli sermaye artýrýmý yapmýþ.
daha önce baþka bir isim altýnda mý iþlem görüyordu?
YTD
Yarýn bildiðim kadarýyla açýða satýþ yapýlabilecek. Bu durum yesilin hareketini olumsuz etkiler mi?
Yer Ýmleri