Elinde parasý olan alsat yaparak para kazaniyo iyi hisse bu sekilde ihya eder
Elinde parasý olan alsat yaparak para kazaniyo iyi hisse bu sekilde ihya eder
Engin yeþil geçmiþini temizlemek için fýrsatý tepiyorsun. Sen böyle milleti kandýrmaya devam edersen çok kiþinin ahýný alacaksýn. Bu dünyanýn diðer tarafý da var...Benim sýkýntým yok, maliyet 12.90 TL... Maliyet x 10 sattým kenara koydum, kalanýnýn alayý kar....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dünya deðiþiyor. Biz de dünyayla birlikte deðiþmeliyiz. Ragnar Lothbrok
Tavana gidiyor iþ yatýrým engel oluyor sen ne iþ'sin tavan olsun tavandan sat ne salak adamlar
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda, piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Yeþil Yatýrým Holding A.Þ. (YESIL.E) payýnda 21/01/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut "Açýða Satýþ Yasaðý", "Kredili Ýþlem Yasaðý" ve "Brüt Takas" tedbirlerine ilave olarak, "Emir Toplama Aþamalarýnda Denge Bilgisi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Giriþinin Kýsýtlanmasý" ve "Emir Ýptali, Miktar Azaltýmý ve Fiyat Kötüleþtirme Yasaðý" önleyici tedbirleri uygulanacaktýr.
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 19/02/2021'dir.
TÜM TEDBÝRLETR YARIN KALKIYOR BAKALIM TAHTACI NE YAPACAK.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dünya deðiþiyor. Biz de dünyayla birlikte deðiþmeliyiz. Ragnar Lothbrok
diðer hissemi senans açýldýðýnda satýp yeþil alabilirmiyim
Yer Ýmleri