Beklemeye razýyým umudum olsun yeter...
Beklemeye razýyým umudum olsun yeter...
Spk ne zaman izin verecek bedelliye
Evet kimse kalmamýþ demekki yükseliþ yakýn olabilir
Güzel sabýr testi yaptýrýyor (:
yesil eðitim grafik çalýþmam için týklayýnýz
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dünya deðiþiyor. Biz de dünyayla birlikte deðiþmeliyiz. Ragnar Lothbrok
Göz göre göre Engin Yeþil in düzenine geldik. Kaðýdý 7-20 arasý topladý, 80 e kadar kalan kemikleri de aldý, (ben ve varsa birkaç kiþi hariç) 200 üzerine attý. %3603 bedelli, yok lotumu 1 yýl satmayacam, yok bedelliden gelen parayý wowwo da kullanýcam, yok enerji yatýrýmý yapacam diye medya ya çýktý. Borsa gündemde gündem yaptý vs.vs. Hiç düþünmedik bu soylu! arkadaþ bu açýklamalarý kaðýt 15-20 lerde iken niye yapmadý. 200 üzeri yaptý, gelene geçene verdi. Düþmeye meyillendi, hýrsýz engin haber desteði yaptý. Sonrasý gümmmmmmm.
Bu bedelli ye spk nýn onay vermeyeceði aþikar. Verirse o sepeka nýn da ta ...... Engin zaten mimli hýrsýz. Ayný kaðýt 3 yýl önce 35 kuruþtan 35 tl ye gitti, 6.75 i gördü sonra, çok kiþinin ocaðýna incir aðacý dikti. þimdi salabildiðine salýyor. Spk red haberi sonrasý (tahmimin) bir kaç taban ve bir süre yatay, arkasýndan (istediðini aldýmý) ayný oranda bedelsiz verir mi? Bu hýrsýz dan herþey beklenir...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Son düzenleme : O'Sullivan; 26-02-2021 saat: 15:02.
Kral öldü...
Þubat ayinda toplamda yaklaþýk 3,5 milyon lot islem olmuþ 190 ortalama ile. Patronun maliyeti benim gibi 15 TL civarýnda idi. Burdan 1,5 milyon lot mal çýkmýþ olsa 1,5×175 yaklaþýk 270 milyon lira cebe indirdi. 1. senaryo: Bu fiyatlardan bedelli olsa kimse katilmasa ucuzdan rüçhanlari alsa kendisi katýlsa bile bu para ona yetiyor. Sonrada WOWWO nun halka arzýný gündeme getirse hepsini tekrar 5 katýna millete satabilir. 2. senaryo: Burdan yukarý sürerse balýk hafýzalý KY herseyi unutur. 200-350 arasý 1 milyon lot daha satýp cebe bir 250 milyon lira daha indirebilir. Sonra bedelliye KY girer. 2-3 ay aþaðý baskilayip tekrar toplayýp WOWWO nun halka arz hikayesi ile yine büyük kar eder.3.senaryo: Burdan aþaðý salar, SPK bedelliye onay vermez. Sermaye artirimindan vazgeçip 75 civarý tekrar toplayip WOWWO nun halka arz hikayesi ile 300 uzeri yine mal boþaltýr. 4.senaryo: 200-350 arasýnda 1 milyon lot yine satar, 200milyon kar eder. SPK onay vermez, tabanlarla kaðýt 75 liraya gelir.Sonrasýn da bedelsiz+bedelliye basvurur. Burdan tekrar 300 lere ceker, SPK bukez kabul eder. Burdan 10 TL olacak sekilde bölünür. WOWWO nun halka arz hikayesi ile tekrar 50 TL uzerinden KYnin kucagina býrakýr ve hikaye biter.
BANA 2. SENARYO DAHA MANTIKLI GELIYOR. HÜKÜMETLE ARASI IYI. SPK ONAYLAR GIBI. Sözün özü KAMIL için þu anda YESIL altýn yumurtlayan tavuk. hemen kesmez. Hikaye daha uzun gibi duruyor. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayýn artýk)
INVESTING de yazdim. burayada yazayým dedim. Film devam ediyor daha.![]()
Yer Ýmleri