Geçmiþ olsun,Ramazan kardeþ.Öbür köydeki yazýný görmüþtüm.Sana katýlýyorum.Hakkýmýzda hayýrlýsý,bereketlisi olsun inþallah...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
Geçmiþ olsun,Ramazan kardeþ.Öbür köydeki yazýný görmüþtüm.Sana katýlýyorum.Hakkýmýzda hayýrlýsý,bereketlisi olsun inþallah...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Hedef 2011 tepesi 2.55 civarý þuan oda yüklü tavanla geçilirse 4 civarý olur çift hane olmasý için daha çok var iþler iyi giderse olabilir... tavanda pazartesi sabah 25 bin civarý vardý ama akþam 160 bin oldu 100 bin lotda iþlem vardý.. bugün ise sabah 100 bin üstü tavanda açtý 58 bin iþlem oldu perþembe tavan serisi devam ederse 4 lere varýr bence
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin sahipleri katakulliler dusunmuyorsa,saðlam adýmlarla hedefine gider ve orada kalýr.Esems de basima gelmiþti,hisse çok beklentiliydi.4 civarý idi.biz 10 tl olcak derken,patron çok firlamaliklar yaptý,hisse þu an 0,26 kurusta.Hisse sahibine göre kiþner.Ýnþallah bu patron dürüsttür.
Cimentas hissesi 10. 15 gün önce sermayesi kadar kar açýkladý.hisse yol aldý bir miktar.Sonra da konsolide bilançoda o kar 4 milyona indi.70 kusurlarden.pek anlamam,ama bana dalavere gibi geldi.
ne varki bu kaðýtta tavan gidiyor
ilginç olan sabah hacým yapýyor sonra tavana alýsý yazýp býrakýyor fazla ýslem yapmadan gýdýyor bu pazardan esemden zamanýnda azda olsa kazanmýstým ama genyh cok zarar etmýstým yesýl hareketý degýsýk gýbý býlemedým býsasda gýdýyor ansa bazýlarý gýdýyor etýlr dýye kagýt 1 lira etmez 10 lýra olmus esem 27 kurus bu pazar rýsklýdýr kardes bol þans inþ gönlünüzce olsun
Sayýn kardeþim bu hisse sermayesinin 6 katý kar açýkladý...O yüzden yükseliyor...Ha bu kar kalýcý mýdýr,geçici midir,bilgim yok.Bilenler var sa eðer ,bilgilendirirlerse çok iyi olur...
Yer Ýmleri