Originally Posted by
eto
Bilançoyu inceleyin.Holdingin tek kuruþ faaliyet kârý bulunmamakta.
Þirketlerin bilançolarýnda en önemli þey faaliyet kârýdýr. Þirket, her zaman finansal duran varlýk edinebilir ve bunlarý iade edebilir.
Eðer önümüzdeki süreçte aþaðýdaki gibi bir KAP açýklamasý görürseniz, bilin ki bu bir oyundur ve bittiðiniz andýr
"Þirketimizin stratejik planlarý ve hedeflerine katký saðlayamayacaðýnýn deðerlendirilmesi sonucunda, 100.000,-TL sermayesinin %50'sine 50.000,-TL bedelle iþtirak edilmiþ olan Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Þ.'nde, sahip olunan paylarýn tamamýnýn ayný bedelle (50.000,-TL ) Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Þ.'e geri iade edilmesine karar verilmiþtir. "
Holdingin sahibi Kamil Engin Yeþil'in geçmiþte yaptýklarýmý bildiðimden, hisseye mesafeli duruyor ve hissedarlara bol kazanç diliyorum.Umarým korkulan olmaz ve hisse yýllar sonra hissedarlarýna kazandýrýr.
50 bin lira ile ortak ol,dünya kadar kar yapan þirkete....vaybe...her hissede bir bit yeniði var...Borsa resmen üç kaðýtçý patronlarýn elinde oyuncak olmuþ.En azýndan son 5yýlda yaþadýklarým onu gösteriyor...memsa,esems.eplast,mzhld,ranlo,dmish. egyo....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri