satti demedim. satmiþ olabilir.
iþ yatýrýmdan 2oo bin bin lot hisse satýþý oldu. bu kadar malý bir günde piyasa mý sattý dersiniz?? yarýn en geç diðer gün kap gelirse anlaþýlýr??
satti demedim. satmiþ olabilir.
iþ yatýrýmdan 2oo bin bin lot hisse satýþý oldu. bu kadar malý bir günde piyasa mý sattý dersiniz?? yarýn en geç diðer gün kap gelirse anlaþýlýr??
Noldu Sinan, eski ortak haber mi var? Neden coþtu bir anda bizimki.
satmýþ olsa bile kendi üstüne kayýtlý olmayan mallarý satmýþtýr kesin. zaten malýný deniz yatýrýma topladý virmanlayarak
ayrýca ygyo da daire satýþý olmuþ 125 milyon TL' ye istanbul tower'da ordan gelecek para çeklere teminat gösterilmiþtir zannediyorum. Yanlýz bu satýþýn arkasýndada pis kokular var sanki satýnalan kiþinin soyadýda YEÞÝL
Bugünkü hareket de kadük kaldý. Sanýrým 3.brüt riskini almak istemiyor. Sakin sakin götürse ya. Ya birkaç günde %50-60 yukarý ya da aþaðý yapýyor hacimlice. Bunu 10-15 güne yaysa operasyonu baþaramýyor muki? Ama 3-4 ipte oynarsa cambazýmýz böyle aceleye getirir, sonra da dikkat çekip her tarafýna bulaþtýrýr. Bekle dur sonra. Çalý dibi yapa yapa bukelamun gibi çalýlýk þekline girdik yaw. Bugün aðýlýklý ortalama 13,60 üzeri bir yerde kapasa bari.
Ýkimizden baþka da kimse yok sanýrým tüm portföyü ile.Tüm portföy dediðim de 990 adet ha birþey sanma. Eridi bu hale geldi ikibin adetlerden. Sen biraz destek atsana eski zirvesi 35 lere kadar. Ya da Kap'a haber gönder geri alým programý açýklýyorum diye, yapmasan da bi yaptýrýmý yok nasýl olsa baksana.![]()
Döviz güzel geldi bu arada bugün. Yarýn merkezin yüksek artýrým yapacaðýný fiyatlýyor sanýrým. Hafta içi % 3 için fiyatlamýþtý. Bugünkü ise %5 beklenti için sanýrým. TCMB bence 3,5 - 4 gibi bir karar alabilir enflasyonun biraz üzerinde. Ýnþallah normallþmeye baþlarýz artýk da tedirginlik kalkar piyasalardan.
bence yarýn faiz arttýrdýðýnda dolar gün içinde 6 liralarýn altýna inse bile kýsa vadede tekrar 6,50 bandýna oturur gibi geliyor. bizim ekonomimizdeki asýl sýkýntý cari açýk, yerli katma deðerli ürünümüzün olmamasý, yerli ürüne teþvik olmamasý, üretim yapamamýz dün migrosa girdim ithal 1kg prinç 3,95 yerli gönen princi 10,45 ikiside ayný ürün. yerli üretimi ithal üründen ucuza veremiyoruz dövizin çýkýþýnýn sebeplerinden biride budur.
Yer Ýmleri