Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
Arkadaşım kar yeşilin iştiraki olan wowwo nun değer artışından kaynaklı.Yani buradan temettü alamayacaksin.WOWWO halka arz edilecek.Buradan yeşile para gelecek.bu parayla bedelsiz yaparlar bence.Engin Yeşil temettü vermez.....Sonuç olarak kısa vadede yeşil olumsuz ama uzun vadede 100 tl olur bence.....!!!!
Sayın@tatarramazan
benim derdim temettü değil ,sizi daha önce başka topiklerden de takip etmiştim hırslı ,uyanık, bilgili ve hızlı hareket eden bir yatırımcı olarak kalmışsınız aklımda eğer o arkadaşsanız burada olmanız bana ümit aşıladı dersem doğru söylemiş olurum çünkü kolay kolay yaş tahtaya basacak birsi değilsiniz diye düşünüyorum. Dediğim gibi burada temettü derdinde değilim ,bu kar bu şirketin ortaklıkları bu fiyat inanın sarhoş ediyor insanı Ege endüstri deneyimini yaşayan biri olarak bu kar bu fiyat akıl alır gibi değil inanın cuma gününden beri bu kağıdı gördüm ilk defa dikkatimi çekti kardeşim nasıl hayıflandım nasıl kaçırmışım ki ben borsayı çok iyi takip ettiğimi düşünürdüm ne yazık ki aldanmışım kaçan balık büyük olur derler ya o misal neyse ben şahsen buradan yakaladığıma bile sevindim bir ata sözü var yeni tutulan balık her zaman tazedir. Hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonra bu topiğin çok daha canlanacağını düşünüyorum ,şirket hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen buraya en ufak bilgilerini dahi yazarlarsa çok memnun olurum hepinize teşekkür ederim.