Originally Posted by cem cemem Nereden öğrendiniz bunu nerede bununla ilgili habeer var Neyi nereden öğrendim? Yorum bu grafiğe göre.
Originally Posted by mehmetu Neyi nereden öğrendim? Yorum bu grafiğe göre. Boyle bir hissenin grafigi mi olur kardesin patron hissesi bunlar isterse uzaya cikartir isterse 0.50 kurusta 10 sene bekletir yapmismidir yapmistir oyuzden dikkatli olun ve yuklu alim yapmayin .....
Originally Posted by mehmetu Neyi nereden öğrendim? Yorum bu grafiğe göre. E birisi Pazartesi a grubunda işlem görecek demişti onun için yazmıştım yanlış yerde sıraya girdi
Originally Posted by cem cemem E birisi Pazartesi a grubunda işlem görecek demişti onun için yazmıştım yanlış yerde sıraya girdi Anlaşıldı kardeş, üzerime alınmıştım. Cuma günü saat 18:30 gibi KAP'a düşmüştü yeni Pay Grubunun A grubu olacağı 02 Temmuz itibarı ile.
Originally Posted by mehmetu Anlaşıldı kardeş, üzerime alınmıştım. Cuma günü saat 18:30 gibi KAP'a düşmüştü yeni Pay Grubunun A grubu olacağı 02 Temmuz itibarı ile. Haberi göremediğim için sormuştum d grubundan a grubuna geçiş tekrar hızlı yükselişler geliyor. Nered n aşağıya salacak merak ediyorum doğrusu
Forum Rules
Yer İmleri