Þimdi piyasa böyle alçaktan alçaktan kyatirimci sevdalýlari ben carpildim siz çarpýlmasý yeþil demek insan düzme þirketi demek
Þimdi piyasa böyle alçaktan alçaktan kyatirimci sevdalýlari ben carpildim siz çarpýlmasý yeþil demek insan düzme þirketi demek
Engindir adý en sevdiði küçük yatýrýmcý dur çaðýrýr gelin gelin diye wowwo arabama bin diye
YESIL Solo 2018/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 1941986 Yýllýk Deð%:-83
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kamil kar bilançosu yapmýþ kademe kademe. Koymak icin
Çaðýrýyor gelin gelin diye
Klnma kadar olamadý.Yahu bir kaç tavan yapmalýydýn,çabuk pes ettin,yazýk.
dün ki ve bu gün ki iþlemler saman alevi desek iþlem hacmine bakarsak öyle demiyor bu hissede neler oldu..............
25 Aralýk 2018 - 18:28 www.borsagundem.com
TweetlePaylaþLinkedinE-mail
Yeþil Yatýrým Holding (YESIL)
VBTS kapsamýnda, YESIL.E paylarý 26/12/2018 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 09/01/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecek.
KAP'ta yer alan açýklamada tedbir kararlarýyla ilgili ayrýca þu ifadelere yer verildi:
VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; A, B, C, D grup deðiþimi, pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. Piyasa yapýcýlý sürekli iþlem yöntemiyle iþlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat iþlem yöntemi uygulandýðý süre boyunca piyasa yapýcýlýk faaliyeti yapýlmaz.
Son düzenleme : koreli0627; 25-12-2018 saat: 21:24.
Yer Ýmleri