-
-

son bir ayda alanlar
-

satanlar
-
Yeşil gözlerinden muhabbet kaptım
-
Kacirdik mi simdi yesili
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
YEni basliyor olmasin. Ytd
-

Originally Posted by
tatarramazan.
Arkadaşlar benim bir miktar satma sebebim tavukların 15 marttaki yem parası içindi.Ama 3639 lottan 1139 unu sattım.Hareketlere bakınca 2500 lotumla inşallah çok kısa zamanda çok büyük oranda kazanç sağlayacak gibiyiz.Spek satılanları fazlasıyla karşılıyor........!!!!!!!.......Resmen ''Yok mu veren....!!!!'' diyor.....Meydan okuyor piyasaya.....!!!!!
Dediğimiz gibi defter değeri bile 6.44 .Gözaltındaki hisselerin defter değerleri sıfırın altında ve eksideler........!!!!!!!
Dediğin defter değerine gidermi acaba? Üç aylık bilançosu önümüzdeki günlerde gelecek bilançoda iyi kar açıklanırsa bence yükselmeye devam edebilir.
YTD.
-
Haftalık kapanışı güzel bana göre 4 TL seviyelerini aşıp 5 TL hedefi olur, Teşekkürler Yeşil beni mahcup etmedin.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri