Hissede küçük yatýrýmcý kalmamýþ galiba,hiç yorum yapýlmýyor,durum böyleyse yakýnda alým fýrsatý vermeden tavan serilerine baþlar diye düþünüyorum.
Bu baský neyin nesi böyle,sipek yeteri kadar malý toplayamadý galiba!
Bu gün silkeleme yapýlýyor gibi,görünüyor.Eðer böyleyse yukarý yolculuk yakýnda baþlar diye düþünüyorum.
[email protected]
KAP' ta yatýrýmcý iliskileri bölümü temsilcisi olarak siz gözüküyorsunuz. Sayýn yetkili gecen yil bankalarla olan yapýlandýrma görüþmelerini en gec 1 yilda tamamlayacaðýnýzi öngörmüþtünüz. Þu an itibari ile 13 ay oldu. bunla ilgili bir kap haberi gondermediniz. Ben bazi arkadaþlarým ile Halkbank'a sordurdugumda bana sözlü olarak sizin anlaþma yaptýðýnýzý soylediler. Bu haberi gizlemek suç teþkil etmiyormu?*
Birde Wowwo e ticaretin halka arzi ile ilgili plan ne zaman aciklanacak?*
Bu yazdiklarimi aynen SPK yada iletecegim. Cevabinizi yýllardýr yatirimciniz olarak bekliyorum.
BUNU MAIL OLARAK BUGÜN GONDERDIM. CEVABI BEKLIYORUM.
bence bu sýð hissede buyük yatýrýmcý yok yani senin fikrinin tersini düþündüm ben,bu hisseyi borsayý bilen bir kardeþimiz bana üç ay önce söledi ilgilenmedim fakat duruþu fena gözükmedi, her hissenin kendine özgü bir iþkevi bu biraz aldým genelde kademili alýp temkinli bakarým ilk alýþlarda, hisse hakkýnda uyarýlarýn varsa dinlerim kardeþim , hayýrlý kazançlar cümleye...
Yer Ýmleri