-

Originally Posted by
cimşit
Zurnanın deliğinin dırt dedigi yerdeyiz artık ! ( Ayın 28 indeki genel kurul evet )
D*****n kuyruğu o gün kopmayabilir..
ŞÖYLEKİ :
İYİMSER SENARYO , Genel Kurul gündemi ve icerigi dogrultusunda ( ki bunlar ; wowwo nun halka arzı ve sermaye artışı.. ) beklentileri gerceklestirecek güzel haberler ve alınan kararlarla sonuclanması..
KÖTÜMSER SENARYO İSE ; ki korkulan senaryo ! GENEL KURULUN BIR SONUC ve KARAR ALMADAN bir bahaneyle Geçistirilerek PAS GEÇILMESİ ve SONLANMASIDIR !
Bu sekilde panik yaratarak hisse fiyatına etki ederek yatırımcılari satışa zorlayıp ucuzdan hisseleri topladıktan sonra yine YAKIN BİR ZAMANDA YÖNETİM KURULU KARARI İLE SERMAYE ATIŞINI ACİKLAMALARİ OLACAKTIR.. Umarım kötümser senaryo olmaz ! İzleyip görecegız ...Kendi düşüncelerimdir...YTD
Hissenin yaptığı fiyat hareketlerinden ötürü herkes olmayacak hayaller kurmuş bu genel kurul için. Genel kurulun gündemi belli ve %99 ihtimalle bu gündemin harici bir karar alınmasını ben beklemiyorum geçmiş kurullara bakarak.
Yeşil Yatırım Holding A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündemi:
1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı’nın oluşturulması,
2. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 7 numaralı madde tadilinin görüşülmesi ve karara bağlanması, (Kayıtlı sermaye tavanı tutar ve tarihi güncellenmesi)
3. Dilekler ve Kapanış.
-

Originally Posted by
Batakçı
Hissenin yaptığı fiyat hareketlerinden ötürü herkes olmayacak hayaller kurmuş bu genel kurul için. Genel kurulun gündemi belli ve %99 ihtimalle bu gündemin harici bir karar alınmasını ben beklemiyorum geçmiş kurullara bakarak.
Yeşil Yatırım Holding A.Ş. Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Gündemi:
1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı’nın oluşturulması,
2. Şirket Esas Sözleşmesi'nin 7 numaralı madde tadilinin görüşülmesi ve karara bağlanması, (Kayıtlı sermaye tavanı tutar ve tarihi güncellenmesi)
3. Dilekler ve Kapanış.
Yani herangi bir sermaye arttırmı çıkmayacağını mı düşünüyosunz saygılarımla
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri