Sattýklarýmý yazayým da size fýrsat olsun.![]()
![]()
Sattýklarýmý yazayým da size fýrsat olsun.![]()
![]()
Hâlâ en dipte ben mi varým caba?
Yahu benim ki de soru mu þimdi?![]()
![]()
Sayýn Objektif, bu akþam yarýþmamýz 10 iþ gününü bitirmiþ olacak.
Bu akþam bir ara sonuç yayýnlayacak mýsýnýz. ?
Geldi... (3 kiþi ekside ama aok75 artýk sonuncu deðil)
1 Mutemet 14.11% 2 celik comak 11.92% 3 kandirildim 11.34% 4 Blueberry 9.95% 5 emre41 9.74% 6 izci 9.71% 7 cüneytt 9.70% 8 Egeli 9.60% 9 Don Kiþot 9.50% 10 ozmania 9.15%
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Selamlar,genel liste gorunmuyormu?
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Ara sonuçlara itiraz ediyorum, yeniden sayým yapýlsýn. YSK ya baþvuru yapacaðým.![]()
Yer Ýmleri