Originally Posted by DeliKAN Bu akşamın konusu havuz problemleri olsun. Soru: A çeşmesi havuzu 8 saatte dolduruyor, B çeşmesi 12 saate dolduruyor, C çeşmesi 4 saate boşaltıyor. Çeşmelerin üçü de açılırsa havuz kaç saatte dolar. ? bu havuz asla dolmaz.....
Ben pazara daima kapanış saatinde ve en perişan kıyafetimlen giderim, bugün de para almadan dereotu, maydanoz, marul, nane verdiler kısa günün kârı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by kutatku bu havuz asla dolmaz..... Topiğin konusu dolar olduğu için "dolar" diye sordum. "dolmaz" diye sorsam konu dışı olurdu. lütfen siz de "dolmaz" diyerek konu dışına çıkmayın.
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN Bu akşamın konusu havuz problemleri olsun. Soru: A çeşmesi havuzu 8 saatte dolduruyor, B çeşmesi 12 saate dolduruyor, C çeşmesi 4 saate boşaltıyor. Çeşmelerin üçü de açılırsa havuz kaç saatte dolar. ? Kapalı havuz mu açık havuz mu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Originally Posted by Egeli Kapalı havuz mu açık havuz mu Coraona günlerinde ne açık havuzu yav. Balkonda idare ediyoz işte. Boşuna mı her gün balkon yıkıyorum diyordum size.
Originally Posted by DeliKAN Coraona günlerinde ne açık havuzu yav. Balkonda idare ediyoz işte. Boşuna mı her gün balkon yıkıyorum diyordum size. Originally Posted by DeliKAN Coraona günlerinde ne açık havuzu yav. Balkonda idare ediyoz işte. Boşuna mı her gün balkon yıkıyorum diyordum size. Tamamdır. Peki amacımız havuzu doldurmaksa neden c çeşmesi açık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Egeli Tamamdır. Peki amacımız havuzu doldurmaksa neden çeşmesi açık Balkon nasıl yıkanacak. ?
Originally Posted by Egeli Tamamdır. Peki amacımız havuzu doldurmaksa neden c çeşmesi açık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Vampirler kansız kalınca, beyinleri çalışmaz da ondan.
Forum Rules
Yer İmleri