-
Daha büyük resim.
Haftalık Grafik.
-

Originally Posted by
ressam
Yıllardır satılamayan eski tip konutlar ( asansörsüz, merkezi sistemli, yüksek aidatlı ) bu kredi olayını ( sanki gökten bedava paraymış gibi ) duyar duymaz fahiş fiyatla satışa konulmuş. Daha 10 gün önce 240 bin olan konutun fiyatı 320 bine çekilmiş. Demek ki '' nasıl olsa aptalın birisi 275 olmaz mı diye sorar ve nazlanarak olsun haydi deriz ve kakalarız '' diye düşünmüş olmalılar.
Ben elimdeki sıfırları zor sattığım yerde ilginç durum,üstelik full
-
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
Talep olmazsa eskiye geri gelir, ben anlamıyorum evini satmak isteyip faiz düşünce fiyat artıran.
Zaten ev satışı durmuş ki adamlar faizleri düşürüyor alan alabilsin satan satabilsin.
Bence kimse acele edip ev almaz ise fiyatlar dengeyi bulur

Originally Posted by
apocalyptica
Bir ev almaya niyetlendik fiyat nasil degisti, bu firsatcilar her yerde var.

-

Originally Posted by
Gürkan3540
Talep olmazsa eskiye geri gelir, ben anlamıyorum evini satmak isteyip faiz düşünce fiyat artıran.
Zaten ev satışı durmuş ki adamlar faizleri düşürüyor alan alabilsin satan satabilsin.
Bence kimse acele edip ev almaz ise fiyatlar dengeyi bulur
abdullah kığılı konuşuyor diyorki 3 aydır dükkanlar kapalı satışlarımız neredeyse %10 a düştü ama giyim ve ayakkabı nasıl %6.75 artmış anlamam mümkün değil ayrıca dolar ve euroyu fiyatlar 2-3 ay sonradan takip eder henüz dövizdeki artış bile fiyatlara yansımamışken nasıl bu kadar zam yapılıyor anlamıyorum diyor
bir halt olacağı yok.
-
Antalyada bu sene turizmde gelir kaybi asikar iken konut fiyatları anormal yukseldi. Tum dunyada gorustugum kisiler konut fiyatları alim gucu azaldigindan dustu derken burada yukselis var dedigimde sasiriyorlar. Belki euro bazında aynı kaldı gibi ama TL olarak bariz yukselis var. YTD
-
-

Originally Posted by
ressam
Mutluluğun resmini çizme kısmı Reha beye ait.

)
Reha gaya'nin göbek ismi "abidin" mi?!
İyiymiş..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri